Kızlarr acil testime bakın

cckse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2024
86
14
22
Kızlarr, adetime daha 1 hafta var beni tutan sancılar yüzünden yaptım ve sonuç bu. Eşim yurtdışında çalışıyor. En sonki ilişkimiz reglimin 8. Günüydü ve anında çıktı kuruma çizgisi felan da değil
IMG_0936.jpeg

Ama son ilişkimiz adetimin 8. Günüydü imkansız değil mi ? Ya da kaset test de gidip alayım mı acaba
Niye imkansız olsun? Erken yumurtlama olmus olabilir bu ay. Spermler zaten 72 saat yaşayabiliyor. Denk gelmiş demek ki :) ilişki üzerinden kaç gün geçmiş oluyor şimdi?

Ama son ilişkimiz adetimin 8. Günüydü imkansız değil mi ? Ya da kaset test de gidip alayım mı acaba
İmkansız diye bişey yoktur ben kızıma takvime göre yumurtalama tarihimden önce hamile kalmıştım

ben de reglümin 8.gününde girdiğim ilişkiden hamileyim su an 21 haftalık. benim reglim 7 gün sürüyor. ertesi gün ilişki oldu esim sonra şehir dısına gitti iş için. ilişkiden 16 gün sonra da hamile olduğumu öğrendim😂 o yüzden olabilir.

Bence de var icinde suphe varsa bi test saga alip netlestirebilirsin

Kaset testi de yaptım öyle çıktı ama regle daha 1 hafta var .
IMG_0944.jpeg

12 gün yeterli bir süre öğrenmek için. Kaset testini ilk idrarla yapsaydın keşke. Erken gebelikte çünkü baya silik çıkmış hemen gözükmeyebilir.Elinde varsa başka ilk idrarla yap. Ya da direk uğraşma kan ver en net sonuc

Başka testle deneyin merak ettim

X