• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarr! %40 indirim var!Sizce bunu alyımmıı?

cırt kırmızı değil derken nasıl yani? pembe gibi mi canm?çünkü ben kırmızı olarak istiyordumda.CADIARZU

bazı kırmızılar bana hoş gelmiyo ama bunun kırmızısını beğeniyorum.pembeyle alakası yok yani
yakından merak ediyosan bi mağazaya git yakından bak için rahatlasın sonrada alırsın nettenkaydirigubbakcemile5

ya netteki fiyatları genelde 70 le 107 arasında 55 milyon çok uygunmuş birde nerden alacağınızı öğrensekk bekliyorum öle ama cevap veren yokk:((

süpermişşş aynısını ben emin önünden 65 tl ye almıştım 3 ay önce :)) renk ve kalite bakımında harika istiyordum diyorsun bence kaçırma sonra pişman olursun

kızlar dün sanırım ya limangoda ya da markofonide gördüm bu nevresim takımını üye olan varsa baksın hatta olmayan var sa olsun sürekli böyle şeyler gelio :))))

bencede hemen al hem cok sık hemde cokuygun fıyatı..55 lıraya ozdılek..en kotu carsaflar sımdı 40 cıvarı marketlerde bıle satılıyro

Back
X