- 7 Temmuz 2019
- 1.332
- 5.177
- 108
- 30
- Konu Sahibi ilkbahar79
Ya çok küçükler bende 13 yaşımda olmuştum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl uzadimi kızınız,alışma süresi nasıl oldu sıkıntılı oldumu aynı sorunu yaşıyoruz şuan cvb yazarsanız sevinirimarkadaslar 10 yasini iki ay gecen kizim regl oldu .malesef erken yasta. sizin kizlarda durum nedir?
6 ay kadar once doktora goturmustum.hatta birkac farkli doktora götürdüm.aylik ignelerle regli durdurabileceklerini,ancak bu yasta artik boy uzamasina katkisi olmayacagini soylediler. en son gittigim doktor da tedavi onermiyorum dedi.igne ile tedavi sadece bu durumu geciktirerek psikolojik olarak fayda olacakti.biz de yaptirmamayi sectik.ama moralim çok bozuk. sizin kizlarda durum nedir arkadaslar?
cvbniz için çok tesekurlerAlışma süreci sıkıntılı değildi.psikolojik olarak sıkıntı yaşamadık. Boyu 8 cm uzadı simdiye kadar.umarim devam eder uzaması.
10 yas 3 aylık ken oldu, bizde doktora gitmistik daha olmaz demisti ama oldu hic bir yol izleyemedik cunku beklemiyorduk, benimde kafamda çok soru işaretleri var üzülüyorum.Kızım 9.5 yaşında. Dün dr den geldik büyün testler yapıldı ultrason. Ve sonuç sıradaki menars dedi. 6 Ay yada 1 yıl bilemeyiz ama çok uzak değil dedi. Durdurmak istedim erken ergenlik değil o yüzden iğne önermem dedi. Siz nasıl Bi yol izlediniz daha çok küçük kaldıramaz gibi geliyor bana. Seneye ilkokul 4.buarada boyu uzamaya devam ediyor mu kafamda bir milyon sorular
Bende çok üzülüyorum ve Dr nin iğne vermemesi ayrı kafanı karıştırıyor 2 dr ye daha sordum onlarda artık normal bu yaş gerek yok dediler. Kızınızın psikolojisi nasıl suan kaç yaşında gercekten deneyimlerinize ihtiyacım var.10 yas 3 aylık ken oldu, bizde doktora gitmistik daha olmaz demisti ama oldu hic bir yol izleyemedik cunku beklemiyorduk, benimde kafamda çok soru işaretleri var üzülüyorum.
Deneyimimiz şuana kadar biraz zorlu oldu bende araştırarak buralara geldim olanlara soruyorum çünkü benim kızım biraz içe kapandı,agresiflesti,pandemiden dolayı iyiki okula gitmediler alışır biraz en azından okul acılana kadar diye düşündüm.Ama sizinki daha olmamış en azından 11 geçer öyle olur dilerimBende çok üzülüyorum ve Dr nin iğne vermemesi ayrı kafanı karıştırıyor 2 dr ye daha sordum onlarda artık normal bu yaş gerek yok dediler. Kızınızın psikolojisi nasıl suan kaç yaşında gercekten deneyimlerinize ihtiyacım var.
İnşallah canım annelik gercekten güzel olduğu kadar çok zor. Bende soruyorum olan arkadaşlara ama 9.5 yasında olan yok hiç. İnşallah 11 i de gecer. Umarım sizde daha rahat atlatırsınız. Kızım suan 2 farklı spora gidiyor her akşam yürüyüş yapıyoruz elimden geldiği kadar hareketli yaşıyoruz ama iç dünyası nasıl bilemem sağlıkçı arkadaşımla aynı Dr ye gittik onun kızı 9 yasındaydı ona tedaviye başladı bize başlamadı sadece 6 Ay büyük. Suan 11 yasında iğneyi bıraktılar adet oldu.Deneyimimiz şuana kadar biraz zorlu oldu bende araştırarak buralara geldim olanlara soruyorum çünkü benim kızım biraz içe kapandı,agresiflesti,pandemiden dolayı iyiki okula gitmediler alışır biraz en azından okul acılana kadar diye düşündüm.Ama sizinki daha olmamış en azından 11 geçer öyle olur dilerim
.I ilkbahar79 merhaba, kızınız ilk adet gördüğünde kemik yaşı kaçtı bunu merak ettim . Sanırım adet gördükten sonra uzama durumu takvim yaşına değil kemik yaşına bağlı ?
Merhaba, şu anda durumunuz ne? Kaç cm uzadı?arkadaslar 10 yasini iki ay gecen kizim regl oldu .malesef erken yasta. sizin kizlarda durum nedir?
6 ay kadar once doktora goturmustum.hatta birkac farkli doktora götürdüm.aylik ignelerle regli durdurabileceklerini,ancak bu yasta artik boy uzamasina katkisi olmayacagini soylediler. en son gittigim doktor da tedavi onermiyorum dedi.igne ile tedavi sadece bu durumu geciktirerek psikolojik olarak fayda olacakti.biz de yaptirmamayi sectik.ama moralim çok bozuk. sizin kizlarda durum nedir arkadaslar?
Merhaba, uzadı mi kızınız?boyu kaç cmoldu?Benim kızında 10.5 yasinda oldu yeni daha bende endişe ediyorum boyu uzarmi diye sizin kızını zin boyu kaç acaba biz 143cm kemik yasi önemli sanirim