• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızların kabusu vajinusmus 🤔

Gurme55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2019
7
1
1
40
Kızlar yardıma fikir ve tecrübelerinize ihtiyacım var tembellik ve gerginlikle iş yoğunluğu sebebiyle ertelediğim bebek olayı geldi çattı 3 yıldır evliyim eşimle ilişki yaşıyamıyoruz detaylı olarak fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum yardımcı olursanIz gerçekten sevinirim🤲

Ne derecedesiniz bilmiyorum ama dereceniz çok ağırsa uzman desteği şart.Ben kendim yenerim diyorsanızda burada kendi başına yenen bir çok kadın var.Ben de tedaviyle yendim 3 ay olacak

ewet bende 2 yıllık ewlıyım bend ılkbasta olmustum ama youtube da bır doktorun vıdeosunu ızleedım balayındaydık o zaman yapıcam dedım ve kendı kendıme yaptım parmak terapısı zaten kendınmızde anlıyacaksınız bısey olmadıgını esınız yanınızda olursa daha ıyı olur sonrası kendımnı zorlamadan basarabılırsın

3 yıl çok uzun bir süre. Profesyonel destek almalısın.sırf çocuk içinde değil sağlıklı bir cinsellik sağlıklı bir evlilik olmalı önceliğin

Back