Kizlarimizin gögüsleri belirginlesince, babalari " güle güle kullan memelerini"

Hay agziniza saglik Mune Hanim.
Bende bana abes gelen bir durumu elestirmistim ama elestirmez olaymisim:)
Insanlarin bazisina normal de gelebilir bu, onuda anliyorum ama neden bu kadar gerildi insanlar iste onu anlamiyorum:)
Yazar bir siyasi parti üyesi falan olsa anlayacagim, insanlar kendi destekledigi siyasiye laf söyletmek istemiyor diyecegim ama öyle birsey de yok.

Yazinizda dikkat cektiginiz noktalardi benimde dile getirmek istedigim. Cocuklarimizin buna olumlu tepki vermeyecegiydi bahsettigim.
Ama öyle bir hale geldiki konu, cigrindan cikti:) Yazarin yazdigi cümleler bile benimmis gibi, beni elestirdi insanlar:) Yani sizinde dediginiz gibi yazi okunmamis bile..

Son düzenleme:

sadece beğendiğimiz ve onayladığımız yazılarımı paylaşmak zorundayız burada ? aklıma hemen senin verdiğin örnek ve başka bikaç tane benzer şekilde açılmış konu geldi,ve hiç birinde bu şekilde bir eleştiri yapılmamıştı.sanırım konunun içeriğinden ziyade konuyu kimin açtığı önem arzediyor yorum yaparken! ayrıca birilerini kaale almamak neden saygısızlık olsunki, kaale almamak çok fena çirkin birşeymidir ? o zaman çoğumuz saygısızız! çünkü illaki dikkate almadığımız,görmek,konuşmak istemediğimiz insanlar olmuştur hayatımızda.

sevgili weiss,ben seni kaale alıyor ve yazılarını ilgiyle takip ediyorum.yalın,tüm açıları ele alıp değerlendiren yorumlarını beğeniyorum.bolca yazman dileğiyle

Ayşe Armana bayılıyorumm
Bu repörtajınıda zevkle okudum.
Olay tamamen Can Yücelın kızına söyledığı bır söz, yanı kadın çıkıp böyle böyle demelı babalar demıyor.
konu nerelere gıtmış...

Ona bakarsak, mını elbıse/etekler gıymemı eleştıren (ne hakkı varsa) enışteme babam,
NE YAPAYIM GIYSIN YAKIŞIYOR KERATAYA demıştı geçen yaz

herkesın aıle yapısı farklıdır, benım babam böyle cevap verır başkasının babası evet haklısın akşam kızayım der..
Aslında repörtajda anlatılmak ısteyen şey bambaşka da.. herkes ne anlamak ıstıyorsa onu anlıyor ışte

Babana bayıldım! Tam da ayşe arman bunu demek istemişti aslında :)

emzirme - meme- zevk alınan organ bağlantısı
Sevişmeyi normalleştirme çabası...... CAn Yücel gibi büyük bir düşürden alıntıyaparak eleştrilere birbariyeeer.... Alıntıdan sonraki kısmı Ne kadar kötü bir toplumda yaşıyoruz dedirtmeyi amaçlamış

neresinden tutsam elimde kalıyor

Son düzenleme:
bence bir baba kızına böyle bir şey söylememeli evlat ile ebeveyn arasında belli bir mesafe olmalı. kültürümüze çok aykırı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…