• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar

fatmaderya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
27
4
1
20
Kızlar sol tarafımda bir iki gündür değişik bir kramp vardı sonra akıntım çok var adet oldum zanediyorum ama bakıyorum akıntım gelmiş adetime 5 6 gün var erken gebelik testi yaptım an silik çizgi çıktı sizce var mıdır çok ümitlenmek istemiyorum ama sizde de böyle oldumu😢
1000054071.webp

Kızlar sol tarafımda bir iki gündür değişik bir kramp vardı sonra akıntım çok var adet oldum zanediyorum ama bakıyorum akıntım gelmiş adetime 5 6 gün var erken gebelik testi yaptım an silik çizgi çıktı sizce var mıdır çok ümitlenmek istemiyorum ama sizde de böyle oldumu😢Eki Görüntüle 3557025
Erken gebelik testleri genelde 6 güne kadar sonuç verebiliyor. Bu tabloya göre bence bir kan verin.

Bence pozitif cikcak sadece yeni olduğu için silik
Ya görümceme sordum o testin çizgisi dedi buraya koydum fotoğrafı paylaştım onada ama testin çizgisi dedi bildim kadarıyla o kuruma çizgisi bir kaç sat sonra cıkmıyomu ortaya ben yapar yapmaz ikinci çizgi çıkmıştı testin çizgisi diyince morelim bozuldu 😢

Kızlar sol tarafımda bir iki gündür değişik bir kramp vardı sonra akıntım çok var adet oldum zanediyorum ama bakıyorum akıntım gelmiş adetime 5 6 gün var erken gebelik testi yaptım an silik çizgi çıktı sizce var mıdır çok ümitlenmek istemiyorum ama sizde de böyle oldumu😢Eki Görüntüle 3557025
Canım bence en kısa sürede kan ver. Bende şuan 3-4 idrar testi yaptım farklı markalardan alıp içinde erken gebelik testide vardı. Hepsi çift çizgi çıktı ama kanımda çıkmadı. İnşallah hamilesindir duam seninle ama kan ver hatta adet hala daha olmazsan bi daha kan ver. Bende mesela tekrar kan vericem. Bazen çok erken olduğunda kanda da gözükmüyormuş. Kendini garantiye almış olursun

Canım bence en kısa sürede kan ver. Bende şuan 3-4 idrar testi yaptım farklı markalardan alıp içinde erken gebelik testide vardı. Hepsi çift çizgi çıktı ama kanımda çıkmadı. İnşallah hamilesindir duam seninle ama kan ver hatta adet hala daha olmazsan bi daha kan ver. Bende mesela tekrar kan vericem. Bazen çok erken olduğunda kanda da gözükmüyormuş. Kendini garantiye almış olursun
Haklısın canım Allâh büyük inşallah seninledir bebeğin

Bariz 2.çizgi var test bozuk değilse.Görümcenizin dediğine takılmayın bence.Kuruma çizgisi yarım saate kadar anca çıkıyor.Sizin bu çizginiz hemen çıktıysa muhtemelen gebelik var.Bu testler 6 7 güne kadar doğru sonuç verebiliyor.İnşallah gebesinizdir.Haber edin bize de.

Bariz 2.çizgi var test bozuk değilse.Görümcenizin dediğine takılmayın bence.Kuruma çizgisi yarım saate kadar anca çıkıyor.Sizin bu çizginiz hemen çıktıysa muhtemelen gebelik var.Bu testler 6 7 güne kadar doğru sonuç verebiliyor.İnşallah gebesinizdir.Haber edin bize de.
Sağolun canım Allâh razı olsun insan birileriyle konuşma ihtiyacı duyuyo içimi rahatlatınız Allâh razı olsun

İnşallah kardeş gelir evladına rabim büyük sende tekrardan çok güzel bir anne olcaksın eminim 💖
Biliyor musun o kadar yakınıma anlattım şuanki durumu kimse böyle yaklaşmadı bana. Olumsuzda gelmediler ama olsun bişey olmaz vs vs … Kafamda sürekli kurdum oğlumu ihmal edersem falan diye psikolojik olarak bi haftadır bitiğim ama böylesine güzel bi mesaj görmek mutlu etti. Çok sağol ❤️

Biliyor musun o kadar yakınıma anlattım şuanki durumu kimse böyle yaklaşmadı bana. Olumsuzda gelmediler ama olsun bişey olmaz vs vs … Kafamda sürekli kurdum oğlumu ihmal edersem falan diye psikolojik olarak bi haftadır bitiğim ama böylesine güzel bi mesaj görmek mutlu etti. Çok sağol ❤️
Ne demek canım benim henüz annelik duygusunu tatmasamda vicdanı olan anneliğini layıkıyla yapan o kadar kadın var onlardan biride sensindir eminim ne kadar tanımasamda evlat çok başka birşey testim de pozitif görünce bile hemen kendime hassasiyet gösteriyorum o an ki duyguyla sen ise annesin senin duyguların benden daha fazladır kimseyi de kafana takma bir evladın var inşallah rabim ikincisini de verir sana ben o kadar şey duyuyorum ki yeri geliyo ellerimi açıp Allah'a havale ediyorum arkamdan konuşanları belki bu dünyada rahatlar ama öteki tarafta var Allâh büyük o yüzden her ay olcak umuduyla bekliyorum bekliyoruz ❤

Back
X