- 20 Ekim 2020
- 90
- 29
- 3
- 25
- Konu Sahibi Hayatin Mucizesi
-
Canim ben esime sabahari ac karna keciboynuzu p3kmezi icirdimKızlar bal tarçın v çörekotu kullanıp hamile kalan var mı?
Ne kadar süre icirdin canım kendin de kullandın miCanim ben esime sabahari ac karna keciboynuzu p3kmezi icirdim
Adetim bittikten sonra icmeye basladi hayir kullanmadim kullansamda faydasi olurdu zarari olmazdi onemli olan esinin icmesi bn o ay hamile kldim ve 24 saatte bir iliskide bulumdukNe kadar süre icirdin canım kendin de kullandın mi
Tamam teşekkür ederim canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallahAdetim bittikten sonra icmeye basladi hayir kullanmadim kullansamda faydasi olurdu zarari olmazdi onemli olan esinin icmesi bn o ay hamile kldim ve 24 saatte bir iliskide bulumduk
Amin canim insallah darisi basinaTamam teşekkür ederim canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben kullandım bu ay . 18 aydır hiç gebelik oluşmamıştı eşimde de ben de de sorun vardı . Bunalt hamile kaldım sanırım bu kür de vesile oldunKızlar bal tarçın v çörekotu kullanıp hamile kalan var mı?
Anladım canım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah canımBen kullandım bu ay . 18 aydır hiç gebelik oluşmamıştı eşimde de ben de de sorun vardı . Bunalt hamile kaldım sanırım bu kür de vesile oldun
Amiin inşallah , çok teşekkür ederimAnladım canım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah canımnasıl kullandın tarif edebilir mısın
Ya Allah aşkına bilmediğin şeye yorum yapma lütfen. Ne demek zararı olmazdı? İçindeki Tarçın prolaktin yükseltebiliyo mesela. Hormon değerlerine hakim olmayan kullanmamalı. Ben denedim her şeyim normal olduğu halde günlerce ara kanama yaptı.Adetim bittikten sonra icmeye basladi hayir kullanmadim kullansamda faydasi olurdu zarari olmazdi onemli olan esinin icmesi bn o ay hamile kldim ve 24 saatte bir iliskide bulumduk
Hormon değerlerinizi bilmiyorsanız kullanmayın sakın. Ben de ve o ay kullanan bir arkadaşta ara kanama yaptı. Bu konuyla ilgili bin küsür mesajlık konum var.Kızlar bal tarçın v çörekotu kullanıp hamile kalan var mı?
Merhaba konuya hakimiyetinizden danışmak istedim bunu bende yapmayı düşünüyodum Benim prolaktinim genelde 10 12 arasında oluyor sizce bu değerlerde sıkıntı yapar mı?Hormon değerlerinizi bilmiyorsanız kullanmayın sakın. Ben de ve o ay kullanan bir arkadaşta ara kanama yaptı. Bu konuyla ilgili bin küsür mesajlık konum var.
Çok yüksek değilmiş. Ama birden coşar mı bunu yapınca bilemem. Tavsiye vermem çok doğru olmaz.Merhaba konuya hakimiyetinizden danışmak istedim bunu bende yapmayı düşünüyodum Benim prolaktinim genelde 10 12 arasında oluyor sizce bu değerlerde sıkıntı yapar mı?
Vallahi inciri yapıcaktım oda prolaktin yükseltiyo dediler sonra bu kürü düşündüm e buda yükseltiyomuş madem ben inciri yapim en azından tadı güzelÇok yüksek değilmiş. Ama birden coşar mı bunu yapınca bilemem. Tavsiye vermem çok doğru olmaz.Ben sevmedim de zaten bu kürü.
İncir de ağzıma sürmem. Neyse ben tüp bebek yaptırdım zatenVallahi inciri yapıcaktım oda prolaktin yükseltiyo dediler sonra bu kürü düşündüm e buda yükseltiyomuş madem ben inciri yapim en azından tadı güzel
Bende klomenden incirden cart curttan cevap alamazsam tüp bebeğe gidicem direk artıkİncir de ağzıma sürmem. Neyse ben tüp bebek yaptırdım zatenHangisine inanıyosanız o vesile olsun.
Benimle duzgun konus ben yaptim seyi anlattim yapip yapmamak ona kalmis keciboynuzu pekmeziyle kanamanin ne alakasi var!!!Ya Allah aşkına bilmediğin şeye yorum yapma lütfen. Ne demek zararı olmazdı? İçindeki Tarçın prolaktin yükseltebiliyo mesela. Hormon değerlerine hakim olmayan kullanmamalı. Ben denedim her şeyim normal olduğu halde günlerce ara kanama yaptı.
Şöyle alakası var bu tarz yumurta geliştirici kürler bazen kiste sebep olabiliyor yada var olan kistleri besleyebiliyor. Kistlerde ara kanamalara sebep oluyorBenimle duzgun konus ben yaptim seyi anlattim yapip yapmamak ona kalmis keciboynuzu pekmeziyle kanamanin ne alakasi var!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?