Gebeliğe Hazırlık Kizlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah canım nasıl kullandın tarif edebilir mısın
Amiin inşallah , çok teşekkür ederim 10 yemek kaşığı bal , 10 tatlı kaşığı çörek otu, 10 çay kaşığı tarçını karıştırıp adetin 2. Günü aç karnına yedim 10 gün boyunca

Adetim bittikten sonra icmeye basladi hayir kullanmadim kullansamda faydasi olurdu zarari olmazdi onemli olan esinin icmesi bn o ay hamile kldim ve 24 saatte bir iliskide bulumduk
Ya Allah aşkına bilmediğin şeye yorum yapma lütfen. Ne demek zararı olmazdı? İçindeki Tarçın prolaktin yükseltebiliyo mesela. Hormon değerlerine hakim olmayan kullanmamalı. Ben denedim her şeyim normal olduğu halde günlerce ara kanama yaptı.

Hormon değerlerinizi bilmiyorsanız kullanmayın sakın. Ben de ve o ay kullanan bir arkadaşta ara kanama yaptı. Bu konuyla ilgili bin küsür mesajlık konum var.
Merhaba konuya hakimiyetinizden danışmak istedim bunu bende yapmayı düşünüyodum Benim prolaktinim genelde 10 12 arasında oluyor sizce bu değerlerde sıkıntı yapar mı?

Merhaba konuya hakimiyetinizden danışmak istedim bunu bende yapmayı düşünüyodum Benim prolaktinim genelde 10 12 arasında oluyor sizce bu değerlerde sıkıntı yapar mı?
Çok yüksek değilmiş. Ama birden coşar mı bunu yapınca bilemem. Tavsiye vermem çok doğru olmaz. Ben sevmedim de zaten bu kürü.

Çok yüksek değilmiş. Ama birden coşar mı bunu yapınca bilemem. Tavsiye vermem çok doğru olmaz. Ben sevmedim de zaten bu kürü.
Vallahi inciri yapıcaktım oda prolaktin yükseltiyo dediler sonra bu kürü düşündüm e buda yükseltiyomuş madem ben inciri yapim en azından tadı güzel

İncir de ağzıma sürmem. Neyse ben tüp bebek yaptırdım zaten Hangisine inanıyosanız o vesile olsun.
Bende klomenden incirden cart curttan cevap alamazsam tüp bebeğe gidicem direk artıkHakkınızda hayırlısı olsun sizinde Rabbim tamamına erdirsin

Benimle duzgun konus ben yaptim seyi anlattim yapip yapmamak ona kalmis keciboynuzu pekmeziyle kanamanin ne alakasi var!!!

Benimle duzgun konus ben yaptim seyi anlattim yapip yapmamak ona kalmis keciboynuzu pekmeziyle kanamanin ne alakasi var!!!
Şöyle alakası var bu tarz yumurta geliştirici kürler bazen kiste sebep olabiliyor yada var olan kistleri besleyebiliyor. Kistlerde ara kanamalara sebep oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…