• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kizlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi doktordan duydum erkeklerin spermini kuvvetlendiren sivri bibermiş👍🏼
Şaka yapiyosun ..akşam yemeği ve gece aciktigimizda mutlaka sivri biber turşusu
sivri biberin kurusunun yağda iki dakika şöyle bir çevrilmesi kıtır kitie yenmesi..
Sivri biberin sabahları tze taze yenmesi

Eşim ve ben devamlı yeriz
Meğer böyle bı faydası mi varmış

Şaka yapiyosun ..akşam yemeği ve gece aciktigimizda mutlaka sivri biber turşusu
sivri biberin kurusunun yağda iki dakika şöyle bir çevrilmesi kıtır kitie yenmesi..
Sivri biberin sabahları tze taze yenmesi

Eşim ve ben devamlı yeriz
Meğer böyle bı faydası mi varmış
Evet özellikle yiyebiliyorsaniz acı olması dahada iyiymiş.
Çocukları olmayan sperm sayısı düşük 40 yaşlarında bi adama önerilmiş karısı hamile kalmış tabi Allah bilir ama demekki erkeklerin spermi üzerinde bi faydası var🤔

Gayet düzgün bilmediğin şeye yorum yapma diyorum bu kür için bi şey olmaz demişsin.
Merhaba, siz arkadaşı yanlış anlamışsınız. Çörek otu kürüne değil keçiboynuzu pekmezi için yorum yapmış 😊 Konu sahibi çörek otu kürünü sormuş ama prenses21 arkadaşımız ben eşime keçiboynuzu pekmezi yedirdim demiş

Evet özellikle yiyebiliyorsaniz acı olması dahada iyiymiş.
Çocukları olmayan sperm sayısı düşük 40 yaşlarında bi adama önerilmiş karısı hamile kalmış tabi Allah bilir ama demekki erkeklerin spermi üzerinde bi faydası var🤔
Evet zehir gibi acı olur bizimkide
Hergun diareyim bu yüzden. 😂😂😂😂

Amiin inşallah , çok teşekkür ederim ☺️ 10 yemek kaşığı bal , 10 tatlı kaşığı çörek otu, 10 çay kaşığı tarçını karıştırıp adetin 2. Günü aç karnına yedim 10 gün boyunca ☺️
K kocdayi bak burda okumuşum canım sen genede iyi bir oku😘

Back
X