Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptım ve ilk denemede tuttu şimdi 4 haftalık hamileyimKızlar kaç kişi hamile kaldığını öğrendi bu ay kaç ay deneyip oldu
Korunmayı biraktiktan ilk denemndemi tuttuBen bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptım ve ilk denemede tuttu şimdi 4 haftalık hamileyim
Korunmayı bıraktığım ay hamıle kalırım sanmstjm ama 27 ay oldu hala beklıyorumKorunmayı biraktiktan ilk denemndemi tuttu
Bende beklyrmKorunmayı bıraktığım ay hamıle kalırım sanmstjm ama 27 ay oldu hala beklıyorum![]()
3 4 ay korunmamıştı en son olduKorunmayı biraktiktan ilk denemndemi tuttu
Anldm canm hayırlı olsun3 4 ay korunmamıştı en son oldu
Canım ben geçen sene eylülden beri hep denedim olmadı taa şubatta tuttu baziları 1 sene bekliyor böyle kafanda bitirip ilişkiliye gir gerçekden faydası var ben çok çabuk pes eden birisiyim hemen öf yeter ben istemiyom arrık dedim hevesimi kaçırdım öyle de oldu :). En yakın zamanda olursun sende inşallahKızlar kaç kişi hamile kaldığını öğrendi bu ay kaç ay deneyip oldu
Canım az önce yemek yedim midem bulanıyor böyle kusacak gibiyim acaba olablr miCanım ben geçen sene eylülden beri hep denedim olmadı taa şubatta tuttu baziları 1 sene bekliyor böyle kafanda bitirip ilişkiliye gir gerçekden faydası var ben çok çabuk pes eden birisiyim hemen öf yeter ben istemiyom arrık dedim hevesimi kaçırdım öyle de oldu :). En yakın zamanda olursun sende inşallah![]()
Anaaaam en son ilişkin nezamandı yada adetine nezamandıCanım az önce yemek yedim midem bulanıyor böyle kusacak gibiyim acaba olablr mi ☹ hamilelik
En son adetim 7 Haziran'da başladı 12 sinde bitti 7 kez oldu iliski en son ki pazardi galibaAnaaaam en son ilişkin nezamandı yada adetine nezamandı
Yok canım benimkinin hevesi vardı çok şükür yorgunluk,halsizlik,bel ve karın ağrisi 3 buçuk haftalikmi adetime 6 gün var ne ypcgm blmyrmMaşallah kız 7kez ilişkiben herifimi zorluyordum resmen hiç hevesi yok hala öyle hamile olduğumdan bu tana 1kez oldu
![]()
Şimdi eğer hamile tuttuysa 3buçuk haftalıksın belirtiler olması erken gibi daha ya biraz daha beklemen lağzım canım başka belirti varmı bulantı haricinde? Benim 2gün adetin gecikince miğde bulanmaya başlamışdı
Niye anam dedinAnaaaam en son ilişkin nezamandı yada adetine nezamandı
Bekle canım 8 gün sonra gelmezse adetin test yap ama adet belirtisi de olabilir bu bel karın ağrısı ..Yok canım benimkinin hevesi vardı çok şükür yorgunluk,halsizlik,bel ve karın ağrisi 3 buçuk haftalikmi adetime 6 gün var ne ypcgm blmyrm
Hamile olmak isteyenler böyle belirti var diyince sevinirim ondan sevinçten anaaam dEdim :)Niye anam dedin
İnşallah hamilymdr yaBekle canım 8 gün sonra gelmezse adetin test yap ama adet belirtisi de olabilir bu bel karın ağrısı ..
İnşallah canımHamile olmak isteyenler böyle belirti var diyince sevinirim ondan sevinçten anaaam dEdim :)