1 hafta sonra kan testi yaptırın derim.. Mucize olabilirKızlar klomen kullandım sonrası çatlatma iğnesi ve sonuç regl oldum bugün 5.günüm reglide ve son günüm ovülasyon testi yaptım çift çizgi çıktı sizce iğnesnn etkisi kalmış olabilirmi? Yoksa vucüt yumurtayı kendi mi üretti ay çok mutluyum ama heyecan yapmak istemiyorum normal de yumurtlama olmuyor bende doktor o yüzden klomen vermişti kızlar lütfen yardımcı olun
Gerçekten olabilir mi ya1 hafta sonra kan testi yaptırın derim.. Mucize olabilir
Olabilir tabi ki, Rabbim boş bırakmasın kucağınızıGerçekten olabilir mi ya
Amin inşAllah ama ümitlenmek istemiyorum tabiOlabilir tabi ki, Rabbim boş bırakmasın kucağınızı
Pik ne demekBen adet öncesi bir iki gün kala yapıyorum nerdeyse pik durum da .. kendini ümitlendirme cnm bence bir hafta sonra kan ver olmadı
Ama regl oldum iğne vurulmuştum tutmadıBen adet öncesi bir iki gün kala yapıyorum nerdeyse pik durum da .. kendini ümitlendirme cnm bence bir hafta sonra kan ver olmadı
Yani ikiside koyu oluyor ya canımPik ne demek
Biliyorum cnm ama adetten dolayı da ikisi koyu çizgi çıkabiliyorAma regl oldum iğne vurulmuştum tutmadı
Bugün son günüm btti aslında reglim sağ ve sol tarafımda ağrı vuruyor hareketlilik var yumurtlklarımda sanırım puf emin olamıyorumBiliyorum cnm ama adetten dolayı da ikisi koyu çizgi çıkabiliyor
biliyo musun canım benimde yarın son gün ama dünden beri kasıklarımda Ağrı ve batma var . Bence birliktelik yasa eşinle yumurtlama olabilir klomen bazen sonra ki aya etki ediyorBugün son günüm btti aslında reglim sağ ve sol tarafımda ağrı vuruyor hareketlilik var yumurtlklarımda sanırım puf emin olamıyorum
sonraki aya ediyormu gerçekten ben hiç duymadım da benm yumurtlamam olmuyordubiliyo musun canım benimde yarın son gün ama dünden beri kasıklarımda Ağrı ve batma var . Bence birliktelik yasa eşinle yumurtlama olabilir klomen bazen sonra ki aya etki ediyor
Burda okumuştum cnm klomen kullanan ay değilde sonra ki ay hamile kalan cok ..sonraki aya ediyormu gerçekten ben hiç duymadım da benm yumurtlamam olmuyordu
İnşAllah canım yaBurda okumuştum cnm klomen kullanan ay değilde sonra ki ay hamile kalan cok ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?