Kızlar?

delidunya

Oğlum 🤍
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2020
1.632
1.008
83
Kızlar klomen kullandım sonrası çatlatma iğnesi ve sonuç regl oldum bugün 5.günüm reglide ve son günüm ovülasyon testi yaptım çift çizgi çıktı sizce iğnesnn etkisi kalmış olabilirmi? Yoksa vucüt yumurtayı kendi mi üretti ay çok mutluyum ama heyecan yapmak istemiyorum normal de yumurtlama olmuyor bende doktor o yüzden klomen vermişti kızlar lütfen yardımcı olun

1 hafta sonra kan testi yaptırın derim.. Mucize olabilir

Canim adetten ovü testi şaşabilir.adetin bitince basla.adetin yogun ve kan rengindeyse gebelik yoktur

Ben adet öncesi bir iki gün kala yapıyorum nerdeyse pik durum da .. kendini ümitlendirme cnm bence bir hafta sonra kan ver olmadı

Bugün son günüm btti aslında reglim sağ ve sol tarafımda ağrı vuruyor hareketlilik var yumurtlklarımda sanırım puf emin olamıyorum
biliyo musun canım benimde yarın son gün ama dünden beri kasıklarımda Ağrı ve batma var . Bence birliktelik yasa eşinle yumurtlama olabilir klomen bazen sonra ki aya etki ediyor

biliyo musun canım benimde yarın son gün ama dünden beri kasıklarımda Ağrı ve batma var . Bence birliktelik yasa eşinle yumurtlama olabilir klomen bazen sonra ki aya etki ediyor
sonraki aya ediyormu gerçekten ben hiç duymadım da benm yumurtlamam olmuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…