• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar..

nrmsa

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
37
24
3
27
Merhaba Kızlar. Bi kaç ay önceden vücudumda bulunan benim renginin değiştiğini farkettim. Ablamla ikimizin aynı yerde ve aynı büyüklükte beni vardı.Ama su an benim benim çok farklı .. Neyse bugün doktora gittim ve alınması gerekli ve patolojiye gönderelim dedi. Yarına randevu verdi. Ama korku var içinde hemen yarına randevu verilince inanın huzursuz oldum. Bazı kişiler bene bıçak vurulmaz diyor. Acaba başka bi doktora daha mi gitsem.. daha önce böyle bir durum yaşayan varmı acaba??

bene bıçak vurulmaz diye kim dedi ki gayet aldırılır da dondurulur da.

kardeşim aldırdı benlerini hem de yüzündeydi. kesiyle almışlar. şimdi iyi senin de kesiyse estetik dikiş iste iz kalmasın. bide sana krem verecek düzenli sürersin hiçbişeyin kalmaz. korkmana hiiiç gerek yok.

Merhaba Kızlar. Bi kaç ay önceden vücudumda bulunan benim renginin değiştiğini farkettim. Ablamla ikimizin aynı yerde ve aynı büyüklükte beni vardı.Ama su an benim benim çok farklı .. Neyse bugün doktora gittim ve alınması gerekli ve patolojiye gönderelim dedi. Yarına randevu verdi. Ama korku var içinde hemen yarına randevu verilince inanın huzursuz oldum. Bazı kişiler bene bıçak vurulmaz diyor. Acaba başka bi doktora daha mi gitsem.. daha önce böyle bir durum yaşayan varmı acaba??
gayet mantıklı birşey demiş doktr. lütfen tedavinizi olun.

Canim ben aldirdim. Hic sikinti etme bir de yüzümdeydi.4-5taneydi toplam 20 dk bile surmedi. Uyuşturup kazıyor.sadece iğne acısı başka hiç bir şey yok

Benim de burnum ile üst dudağım arasında ben var, aldırsam estetik bozukluk oluşur mu ?

Babamda da olmuştu, yıllaaar önce. Ufak bir ameliyatla aldılar, dikiş attılar, geçti gitti. Şimdi tabi lazer falan var, daha kolaymış.

Asıl korktuğum Benimin renginin değişik olması :(lütfen dua edin kizlar

Back
X