kızlar zaman geçmiyor

limon sen ne zaman dogum yapacaksın cnm?

aman allahım yaa kimleri görüyorumm ben yaa nerelerdesin canım sen yaa bu aralar bekliyoruz canım artık bakalımm
sen neler yapıyorsun bakalımm senin bebiş ne kadar olduuu kızın mı olacaktı canım yanlış hatırlamıyorsammm

İNŞALLAH rabbım hayırlısı ıle nasip etsın ( bugun arkadasım dogum yaptıı insann özeniyoo bee( ağla ağlaa şiştimm bugunn(

ayy canım benim yaa bende öyleyimm valla bugünlerde o kadar çok doğum yapan varki bendee korkudan ağlamaya başladımm bir de bugün doktorda bir kadının suyu geldii aldı beni telaşş allah inşallah hayırlı uğurlu eder arkadaşını da tebrik ederim bu arada

sağol canım aminn inş, günler azaldı. heyecanını anlıyorum, sen bugünlerin tadını çıkar :) daha zamanın var, inş hayırlı zamanda alırsın sen de bebeğini kucağına.

evet benımde 15 gunum kaldı :) hayırlısıyla kucagımıza alırız ınş.

evet benımde 15 gunum kaldı :) hayırlısıyla kucagımıza alırız ınş.

canım benim yaa hemen hemen aynı zamanlarda doğum yapacazz bizimkii geçen hafta heyecanlandırdıı valla geliyorr sandıkk ama
nasıl geçti hamileliğinn anlatsana birazz neler yaptınn hazırlıkların nasıl doğumu nerede yapacaksın nasıl yapacaksınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…