aman allahım yaa kimleri görüyorumm ben yaa nerelerdesin canım sen yaa bu aralar bekliyoruz canım artık bakalımm
sen neler yapıyorsun bakalımm senin bebiş ne kadar olduuu kızın mı olacaktı canım yanlış hatırlamıyorsammm
ayy canım benim yaa bende öyleyimm valla bugünlerde o kadar çok doğum yapan varki bendee korkudan ağlamaya başladımm bir de bugün doktorda bir kadının suyu geldii aldı beni telaşş allah inşallah hayırlı uğurlu eder arkadaşını da tebrik ederim bu arada
mirandacım hayırlı dogumların olsun denk gelmezsek şimdiden aynen bnde hergün giriyorum buraya iş gibi:) zaman geciyor mu bi bana gecmiyor hakkaten aklım beynim hep bebegimle rüyalarıma giriyor artık kavusayım biran önce kokusunu duyayım cok istiyorum bu zamanları nasıl gecirleim ay bide işde calışıyorum ama saniye cıkmıyo ki aklımdan yardım kızlar yardımmmmm:))
sağol canım aminn inş, günler azaldı. heyecanını anlıyorum, sen bugünlerin tadını çıkar :) daha zamanın var, inş hayırlı zamanda alırsın sen de bebeğini kucağına.
aman allahım yaa kimleri görüyorumm ben yaa nerelerdesin canım sen yaa bu aralar bekliyoruz canım artık bakalımm
sen neler yapıyorsun bakalımm senin bebiş ne kadar olduuu kızın mı olacaktı canım yanlış hatırlamıyorsammm
canım benim yaa hemen hemen aynı zamanlarda doğum yapacazz bizimkii geçen hafta heyecanlandırdıı valla geliyorr sandıkk ama
nasıl geçti hamileliğinn anlatsana birazz neler yaptınn hazırlıkların nasıl doğumu nerede yapacaksın nasıl yapacaksınn