kızlar zaman geçmiyor

limon_01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
385
0
26
Ankara
beklemekten sıkıldım gibi birşeyy kızlarr oğlumu biran önce kucağıma almak istiyorum bekleee bekleee ne yapacamm bennnnnn evdee oturmaktanda sıkıldımm

canım boool bol yat uyu dinlen sonra pek fırsatın olmayacak çünkü:26:bird evladınla yasayacağın güzel günlerin hayalini kur iyi bir terapi oluyor

kurmaz olurmuyumm gidip gelip çekmecelerini açıyorumm kıyafetlerini seviyorumm ama hergünde yapılmiyorkii allahtan annem buradaa yokksaa hepten kafayı yerdimm

eger örgü fln biliosan bebeğine bişeyler örebilirsinyada ne bilim bebek gelişim kitapları fln okuyabılırsn ben sahsen kaç kitap okudum sayısını bilmiyorum cidden cook faydalı oluyor

annem birtane elime verdi ama yapışımı beğenmedi elim gevşekmişş olmadıı yanii kitap okuyorumm zatenn sanırımm alışveriş yapmaktanda sıkılmdımm zaten alacakta birşey kalmadı kii ne bilim yaaaa kasımm bitse zaman geçecektee kasım ayı bana çok uzun geldi canım yaa sana da öylemi

ayy cidden banada bu ay sanki uzunmus gibi geldi neden acaba:44:bence gevsek fln da olsa bebişine kendi el meğinle bişey yap derim hem hatıra olarak kalır bebeğine

zaten bende geri aldım bitirdim canım yeleği gevşek falan evet bu ay geçsin artık evdeyim ya sanırım ondan geçmiyor zaman

Canım sabret , günler oyle bir geçiyorki bak benim kızım bugün bir aylık oldu:)
Ben ne zaman doğacak hadi artık günler gelsin derken, 40 i çıkacak kızımın :)

ay sorma canım ya ben de kasım girsin biter hemen diyodum ama son haftalar hiç geçmek bilmiyo.paronayak oldum iyice ay suyum mu geldi ay nişanım mı geldi:)ufak bi sancı giriyo saate bakıyorum kaç dk sonra tekrar gelecek acaba diye ama gelmiyo bi daha.kızımla konuşup duruyorum ben de hadi gel artık diye:)bakalım bekleyecez yapacak bişey yok malesef:)

Canım sabret , günler oyle bir geçiyorki bak benim kızım bugün bir aylık oldu:)
Ben ne zaman doğacak hadi artık günler gelsin derken, 40 i çıkacak kızımın :)

ayy canım benim yaa bendee o günleri görmek istiyorumm oğlumla vakit geçirmek istiyorum artık yaa

senin yine de az kalmış canım yaa bana daha var aslında şu kasım ayyıı bir geçseydi eminimm kolay olacaktı ama geçmişorrrrrrrrr

Merhaba kizlarr, aynenn bende bekliyemiyorum artikk 32 haftalik hamileyim bende ocagin 17 sne bekliyoruzz cok heycanliyim herseyini aldik . Bian once kizimi kucagima almak istiyorum artikk.bu ay banada uzun geldi '

Merhaba kizlarr, aynenn bende bekliyemiyorum artikk 32 haftalik hamileyim bende ocagin 17 sne bekliyoruzz cok heycanliyim herseyini aldik . Bian once kizimi kucagima almak istiyorum artikk.bu ay banada uzun geldi '

öyle canım yaa kızlar bu arada ben bugünlerde çok duygusalımm yaa neden sizcee hamilelik tamm daa biraz da korku sardıı sanki çocuk doğuncaa eşimle birbirimize olan bağımız azalacakmış gibi geliyorr korkuyorr bana olan sevgisi azalmasınn yaa kızlarrrr ağlamak istiyorum doya doyaa ama yapamıyorumm

Hepsi hamilelikten , dusunme boyle seyleri Cikar aklindan . Daha iyi olacagz de icinden , hem bebeginizde olacak neden uzaklassin senden aksine daha cok baglanir bence .

Hepsi hamilelikten , dusunme boyle seyleri Cikar aklindan . Daha iyi olacagz de icinden , hem bebeginizde olacak neden uzaklassin senden aksine daha cok baglanir bence .

ben ona daha çok bağlandımm ama bilmiyorum yaa eminim o da bana ne bileyimm canım oluyorr ara sıra bunlar bende oğlum hayırlısı ile bir gelsin daha çok bağlanmak zorundayız dimi ama
ortada ikimizin canı olacak

ben ona daha çok bağlandımm ama bilmiyorum yaa eminim o da bana ne bileyimm canım oluyorr ara sıra bunlar bende oğlum hayırlısı ile bir gelsin daha çok bağlanmak zorundayız dimi ama
ortada ikimizin canı olacak

kızlar sizin az kalmış bnce bugünleri rahat gecirin ben ve benim gibi yeni anne adayları napsın inanın bizede gecmek bilmiyor 12 haftalıgım say say gecmiyor bir kucagıma alsam ah ahhh.

kızlar sizin az kalmış bnce bugünleri rahat gecirin ben ve benim gibi yeni anne adayları napsın inanın bizede gecmek bilmiyor 12 haftalıgım say say gecmiyor bir kucagıma alsam ah ahhh.

canım benim yaa benim o günlerim o kadar sıkıntılı geçti ki lekelenmelerle nasıl geçtiğini hiç unutmam bugünlere öle zor geldim kii şimdi de o kadar az vaktim kaldı dayanamıyorum doktorumda sezeryan yapalım diyor kafam çok karışıkk inşallah bugünler çabuk geçer canım

ahh ahh canım bu zamandan saymaya başlarsanız yandınız, çünkü son aylar hiç geçmek bilmiyor, 1,5 ay kala falan, ne kadar kaldığını biliyorum ama yine de her gün girip burdan kaç gün kaldığına bakıyorum, iş edindim kendime resmen

mirandacım hayırlı dogumların olsun denk gelmezsek şimdiden aynen bnde hergün giriyorum buraya iş gibi:) zaman geciyor mu bi bana gecmiyor hakkaten aklım beynim hep bebegimle rüyalarıma giriyor artık kavusayım biran önce kokusunu duyayım cok istiyorum bu zamanları nasıl gecirleim ay bide işde calışıyorum ama saniye cıkmıyo ki aklımdan yardım kızlar yardımmmmm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…