Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annem birtane elime verdi ama yapışımı beğenmedi elim gevşekmişş olmadıı yanii kitap okuyorumm zatenn sanırımm alışveriş yapmaktanda sıkılmdımm zaten alacakta birşey kalmadı kii ne bilim yaaaa kasımm bitse zaman geçecektee kasım ayı bana çok uzun geldi canım yaa sana da öylemi
Canım sabret , günler oyle bir geçiyorki bak benim kızım bugün bir aylık oldu:)
Ben ne zaman doğacak hadi artık günler gelsin derken, 40 i çıkacak kızımın :)
ay sorma canım ya ben de kasım girsin biter hemen diyodum ama son haftalar hiç geçmek bilmiyo.paronayak oldum iyice ay suyum mu geldi ay nişanım mı geldi:)ufak bi sancı giriyo saate bakıyorum kaç dk sonra tekrar gelecek acaba diye ama gelmiyo bi daha.kızımla konuşup duruyorum ben de hadi gel artık diye:)bakalım bekleyecez yapacak bişey yok malesef:)
Merhaba kizlarr, aynenn bende bekliyemiyorum artikk 32 haftalik hamileyim bende ocagin 17 sne bekliyoruzz cok heycanliyim herseyini aldik . Bian once kizimi kucagima almak istiyorum artikk.bu ay banada uzun geldi '
Hepsi hamilelikten , dusunme boyle seyleri Cikar aklindan . Daha iyi olacagz de icinden , hem bebeginizde olacak neden uzaklassin senden aksine daha cok baglanir bence .
ben ona daha çok bağlandımm ama bilmiyorum yaa eminim o da bana ne bileyimm canım oluyorr ara sıra bunlar bende oğlum hayırlısı ile bir gelsin daha çok bağlanmak zorundayız dimi ama
ortada ikimizin canı olacak
kızlar sizin az kalmış bnce bugünleri rahat gecirin ben ve benim gibi yeni anne adayları napsın inanın bizede gecmek bilmiyor 12 haftalıgım say say gecmiyor bir kucagıma alsam ah ahhh.
kızlar sizin az kalmış bnce bugünleri rahat gecirin ben ve benim gibi yeni anne adayları napsın inanın bizede gecmek bilmiyor 12 haftalıgım say say gecmiyor bir kucagıma alsam ah ahhh.
ahh ahh canım bu zamandan saymaya başlarsanız yandınız, çünkü son aylar hiç geçmek bilmiyor, 1,5 ay kala falan, ne kadar kaldığını biliyorum ama yine de her gün girip burdan kaç gün kaldığına bakıyorum, iş edindim kendime resmen