kızlar yüzümde küçük küçük sivilceler cıktı ne buuu ! fotolu

makule37

Mutluolmayaçalışanmutsuz
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
590
40
çok kötü görünüyo nişanımada az kaldı:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Eklentiler

• $IMG_20140414_155801.jpg
    $IMG_20140414_155801.jpg
    18,3 KB · Görüntüleme: 2.311
Son düzenleme:
olurmu öyle birşeyy ilk defa oldu zaten bide ilk defa soyulan maske yapmıstım ondan da oldumu ki farmasi marka

maske yapmışsan ve cildin yağlı ise alttaki yağlar dışarı vurur genelde ilk 2-3 maskede sonra temizlenir. Belki de sebep budur. Gül suyu ile silip bebek pudrası kullanabilirsiniz eğer yağ olduğunu düşünüyorsanız

olurmu öyle birşeyy ilk defa oldu zaten bide ilk defa soyulan maske yapmıstım ondan da oldumu ki farmasi marka

Farmasi ürünlerini ( krem vs) bende kullanıyorum fakat herhangi bir zararını görmedim daha..
Belki maskeden olmuş olabilir..
Maskeyi uygulamayın.Yan etki yaratmış olabilir..
Geçmiş olsun ..

Kaşıntı var mı?
Benim de geçen hafta yanaklarımda burnumun iki yanında kızarık ve kabarıklıklar çıkmıştı. Aşırı kuruluktan ya da bahardan diye düşündüm. Bir kaç gün gece gündüz kremleriyle nemlendirdim geçti.
Soyulan maskeden olmuş olabilir. Nişana kadar yeni bir şey kullanma derim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nişanınıza az kalmış.
acaba stresten olabilir mi?
mesela bende böyle stres olduğum zamanlarda dudağımın üstünde kocaman bir sivilce çıkıyor.sizde de böyle olmuş olabilir.yani büyük ihtimal stresten kaynaklı bir durum bana göre.

*Regl
*Stres
*Mevsim geçişi
*Kuruluk
*Yanlış ürün kullanıyo olabilirsin.

Eğer cildinde sivilceli bölge varsa ve sen o bölgeye cilt ürünü kullandıysan (maske gibi) malesef daha çok tetikliyo.

X