Cilt Bakımı Ürünleri kızlar yüzüm hakkında bana bir çare soyleyin lutfen

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
arkadaşlar ben yüzüme bole tonik maske vs sürekli uğraşan biri değilim hele yüzüme makyaj fondöten pudra allık kapatıcı vs asla sürmem.
neyse bir kremim vardı onu kullanmaya başladıktan sonra yüzüm açılmaya daha bir pulpul olmaya başladı.
dün yeni bir nemlendirici aldım denemek için.
ilk sürdüm felaket bir yanma oldu ama inat ettim ve olece yattım sabah kalktım! akşam sürmeden onceki haline dönmüş.
üstüne üstlük yüzümdeki kılcal damarlar felaket belirginleşmiş.
ve yüzüm gene gergin.
anlamıyorum eskiden basit bir krem kullanırdım hiç boyle olmazdı.
lutfen bana hakkaten işe yarayan kremler onerin.
neden buraya açtım hakkaten bir dert oldu cunki kılcal damarları çatlatmaktan cok korkuyorum.:KK43:
v emoralim cok bozuk.
:KK50::KK50::KK50:
:KK50:
cilt tipime satış elemanları (sallamasyon) karma diyorlar
ama benim cilt tipim karma değil yanaklarım cok kuru
alnım cok kuru
çene kenarlarım cok kuru!:KK43::KK43:
ve krem neden yüzümü yaktı anlamış değilim.
fotograftaki yoğun siyah yerler daha kuru pul pul
az noktalı olan yerler daha az kuru
fotograf alıntı uzerini ben karaladım

canım geçmiş olsun. muhtemelen bozuk bir ürün almışsındır. yanma yapıyorsa cildin tepki vermiş demektir. bir daha sürme o kremi istersen aldığın yere götür ve iade etmek istediğini söyle. herkesin cilt tipi de farklıdır burada herkes kendi kullandığı bir kremi önerebilir. ben genelde market ürünü kullanmam cildimi çok yağlandırıyor sivilce yapıyor. ya eczanede satılan ya da lancome, yves rocher gibi markaları kullanırım.
allık, fondöten, pudra herşeyi kullanırım ben ama akşamları iyi ürünlerle temizlendiği ve nemlendirildiği zaman hiçbi sıkıntı olmuyor.

öncelikle günaydın

cildinizin sanırım ph değeri düşmüş nemlen oranı azalmış yani ve bu yüzden kuru ve pullanma gibi cilt döküntüsü yaşıyorsunuz bol bol su için ve cildiye doktorunada görünün derim

bende aynı dertten muzdaribim ve suyu çok içiyorum ayrıca gül suyu ve gül kremini kullanıyorum azda olsa dökülmelerim geçdi

Bide bebek yağı sür yumuşatıyo belki o pul pul olmasını engeller benimde cildim hassas öyle oluyodu uzun zamandır bebek yağı kullanıyorum valla hiç problem filan kalmadı artık biraz yağlı oluo ama emmesini bekledikten sonra güzel oluyo :)

Öncelikle çok geçmiş olsun vintage2012.
canım geçmiş olsun. muhtemelen bozuk bir ürün almışsındır. yanma yapıyorsa cildin tepki vermiş demektir. bir daha sürme o kremi istersen aldığın yere götür ve iade etmek istediğini söyle. herkesin cilt tipi de farklıdır burada herkes kendi kullandığı bir kremi önerebilir. ben genelde market ürünü kullanmam cildimi çok yağlandırıyor sivilce yapıyor. ya eczanede satılan ya da lancome, yves rocher gibi markaları kullanırım.
allık, fondöten, pudra herşeyi kullanırım ben ama akşamları iyi ürünlerle temizlendiği ve nemlendirildiği zaman hiçbi sıkıntı olmuyor.
Bal_Esmer'in söylediklerine kesinlikle katılıyorum.
Herkesin cilt tipi ve cildine iyi gelen ürünler farklı olacaktır. Ama senin durumun anladığım kadarı ile seni çok rahatsız ediyor şu an.
O yüzden bence eğer kesin ve net bir cevap almak istiyorsan, bir dermatoloğa danış derim.
Ama eğer vakit ayıramayacağın bir durumsa, yves rocher gibi ürünleri kullanmanı tavsiye ederim.
İçeriği doğal ve cildi tahriş etmeyen ürünler seçmende fayda var.

Bir eczaneye de gidebilirsin cilt ürünleri konusunda danışmak için.
Fakat seninde dediğin gibi ürün satmak için (eczane dahi olsa) cilt tipini yanlış yorumlayıp, yanlış ürün verebiliyorlar.
Benim de başıma gelmişti, dermatoloğa gittiğimde doktor "sen niye bu ürünü kullanıyorsun ki, daha beter yapar cildini, sana göre değil" dediğinde dersimi almıştım :)
Yine de bazı eczanelerde (özellikle cilt ve kozmetik ürünleri ağırlığı olanlarda) cilt testi yapıyorlar, sonucunda cilt tipini net olarak öğrenmiş oluyorsun.
Bunu da deneyebilirsin.

Aynı sorunu bende yaşadım geçen ay, saç derimde ki egzama dağılıyor ondan oluyor sanıyordum. Dr a gittim bir tane ilaç verdi bir tane de krem. krem derken göz damlası gibi su koyu su şeklinde kokusuz küçük bir şişede. 2 günde geçti, gitti.

önce cildiyeye git krem alerji yapmıştır her krem her cilde uygun değil cildin alerjik bence ve hassas .sonra her gün cilt tipine uygun tonik temizleme jeli ve nemlendirici kullan haftada bir kez maske yap ve peeling temizle iyice cildin pırıl pırıl olucak o pırıl pırıl cildi olan insanlar cildine bakan insanlar bide bol su iç az makyaj yap bu kadar basit aslında .

bebek yağı sürebilirsin canım nemlendirmeye ihtiyacı var sanırım yüzünün ama bence cildiyeye de bir görün mutlaka

kızlar la roche posayda kullandım ama yuaramadı oda pulpulluğu hıc gitmedi ama yanma vs olmamıştı.
nası yani krem bozukmudur diyrosunuz kullanma tarihi bitmemiş. geri versem alırlarmıki?

İnanılmaz kurulukta bir cildim var o pul pul olayını çok yaşarım.. cok su da içemiyorum :KK43:
benim alnım ve burnumun ucu hariç her tarafım inanılmaz kuru.
önerebileceğim tek bir krem var o da Estee Lauder Daywear Plus Day Wear Plus Multi Protection Anti-Oxidant Creme SPF15
kesinlikle mükemmel bir krem..
yani en azından bana süper geldi :)

her yerde var.. boyner, ykm, sevil.. hepsinde bulabilrisin.
zamanında gittigidiyor da ya da hepsiburada'da 7 ml'lik kremler vardı fiyatları da uygundu.. istersen bir bak en azından denemiş olursun..

ESTEE LAUDER HYDRATİONİST DRY 50ML buna da bir bak istersen.. bunun da cok iyi nemlendirme özelliği
oradaki bayanlar daha iyi yardımcı olur zaten cildine bakıp
sanırım senin düğün de yaklaşıo
cilt çok önemli :KK14:

hepsiburadadan birşey almam sahte cıkabiliyor ama dediğin gibi sevil mağazalarından bakabilrim yada boynerden.
teşekkür ederim.

X