Kızlar yüzerek sıkılaşan var mı aranızda?

ebi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
243
7
selam arkadaşlar
ben yaklaşık 27 kilo verdim. sürekli yürüyüş yaptım ama verilen kilo çok olunca haliyle cıvıma oluyor :KK43: üst bacaklarım kollarım karnım hep cıvıdı :KK43: yüzmeye başladım şimdi.yüzüpte sıkılaşanlarınız varsa eğer paylaşırsa çok sevinirim moralim bozuluyo aynaya baktıkça :KK43:( biraz moral olur belki deneyimleriniz..

ozellikle bel ve gobek bolgesinde ki yaglanmaya yuzme inanilmaz iyi geliyoo,ben dogum yapana kadar ince yapili biriydim,sorunlu bolgem gobek ve bel idi,ne zman yaz gelip yuzmeye baslasam bel ve gobek kalmazdi hic..kislari da bazen duzenli yuzmeye giderdim havuza,yine bel ve gobek bolgem incelirdi..aslinda yuzme vucutdaki tum kas gruplarini calistiran ve sikislastiran en guzel spor..eger duzenli gidersen kollarin ve bacaklarindaki sarkmalarda kaybolur..hem de cok eglenceli bir spor

selam arkadaşlar
ben yaklaşık 27 kilo verdim. sürekli yürüyüş yaptım ama verilen kilo çok olunca haliyle cıvıma oluyor :KK43: üst bacaklarım kollarım karnım hep cıvıdı :KK43: yüzmeye başladım şimdi.yüzüpte sıkılaşanlarınız varsa eğer paylaşırsa çok sevinirim moralim bozuluyo aynaya baktıkça :KK43:( biraz moral olur belki deneyimleriniz..

yüzme kesnlkle sıkılastrıyo.özellkle bacakları.ben yzme kurslarına gdydum kücüklkten beri suan profsynel yzüyrum bcaklarmda olan kas kmsde yoktur :) ne kdar igrenc olsda sıkı bi vucud ıstyen ıcn yzme ıse yaryo.plateste yarıyo

bende zamanında çok sıkılaşmıştım 2 ay boyunca yazlıkta denizden çıkmıyordum nerdeyse :KK1:
pantolonlarımın düğmelerini açmadan çıkarabiliyordum
döndüğümde herkes çok zayıflamışsın dedi
ama ben tartıldığımda sadece 1 kilo verdiğimi gördüm :KK76:

X