Kızlar yuvam yıkılacak ne yapmalıyım?

Busra54Nur

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2018
194
-53
26
Arkadaşlar engelledigim bir adam Numarami fakr hesapla almıştı ilk kadın sesi duymustum sonraki aramada onun sesini duydum o şokla telefonu kapatamadim sonra aramak istemedim onu ama Whatsapp tan yazdı canım aşkım diye ama ben ona en başından evli olduğumu söylemiştim ve ona yanıt vermedim.Ertesi gün Numarami değiştirdin bunu eşime söyledim.Ama o adamı aileme söyledikten sonra eşime söyleyecektim.Esim bana dedi ki "İlk bana haber verseydin.Kumpas kurardim."Ben de "bizim kızımız var senin ona yanlış bir şey yapmadı istemedim eğer rahatsız ederse emniyete haber veririm."O da sonra bana "Sana guvenmiyorum sen başka konularda yalan soyledin.Belki de bu adamla sevgiliydin nerden bilebilirim dedi.Ben yeminler ettim ama inanmadı ne yapmalıyım

Kimi engelledin,neden konuştun bilmiyorum da eşinden gizli işler çevirdiysen adam şüphelenmekte haklı bence.
Telefon numaranı değiştirecek kadar adam rahatsız ettiyse eşine haber verip savcılığa gitmeliydin.
Ben bu işi sessizce çözmek istedim.Esim katil olur diye korktum

Eşin karısını rahatsız eden adamı öldürecek kadar sıkıntılı biriyse boşanman daha iyi değil mi?
Seni rahatsız eden adamla niye konuşma gereği duydun ki?
Aslında rahatsız ediyor mu tartışılır. Başka konusunda adamla konu aşka kadar gelmiş. Ama hanfendi kirmamak için hoslanmadigini soyleyememis ;( ne kadar masum değil mi

Aslında rahatsızlık ediyor mu tartışılır. Başka konusunda adamla konu aşka kadar gelmiş. Ama hanfendi kirmamak için hoslanmadigini soyleyememis ;( ne kadar masum değil mi
Kırmamak için mi?
Hımmm...
Neyse.
Boşansın en iyisi.
Adam cidden katil olacak.

Eşin karısını rahatsız eden adamı öldürecek kadar sıkıntılı biriyse boşanman daha iyi değil mi?
Seni rahatsız eden adamla niye konuşma gereği duydun ki?
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: Laale ablaaamm..Anamm.
Kız sen daha buradamısın?
Ben çoooook çokk seneler önce müdavimiydim buranın,çok samimiydik o zamanlar,şimdi beni hatırlar mısın bilmem.:KK61:

Hiçte masum değilsiniz siz, ürün satmaktan konuyu aşka getiren, adamla sonrasında telefonla konusan, kırılmasın diye dert edinen insan masum olamaz. Eşinize başta söylecektiniz ama siz o arada konuyu aşka getirmekle meşguldünüz tabi.
Ohoooo neler neler olmuş,hakim bey! :cool:

Hiçte masum değilsiniz siz, ürün satmaktan konuyu aşka getiren, adamla sonrasında telefonla konusan, kırılmasın diye dert edinen insan masum olamaz. Eşinize başta söylecektiniz ama siz o arada konuyu aşka getirmekle meşguldünüz tabi.
+1
Eşim bana güvenmiyor diyor bir de 🤦🏻‍♀️
Nasıl güvensin?
Daha önce de adamdan gizli youtube kanalı açmış.
Öğrenince kapatmış.
Anne her olayda buraya gel kocanı dize getirelim modunda.
Es de iyi biri değil gibi.
Kız 22 yaşında.
Olan yine çocuga oldu.

+1
Eşim bana güvenmiyor diyor bir de 🤦🏻‍♀️
Nasıl güvensin?
Daha önce de adamdan gizli youtube kanalı açmış.
Öğrenince kapatmış.
Anne her olayda buraya gel kocanı dize getirelim modunda.
Es de iyi biri değil gibi.
Kız 22 yaşında.
Olan yine çocuga oldu.
Şu bilgileri vermeseniz biz de kadın masum,eş cani ruhlu diyecektik.
Şimdi bu kadının yaptıkları karşısında adam boşanmasın da katil mi olsun?

Durum malesef pek iç açıcı değil.
Daha önce yalan söylediyseniz size güvenmemekte haklı.
Ben eşime yalan söylemediğim halde ilk başlarda süphe içindeydi telefon dökümlerime bakardı mail vs vs.
En sonunda güveni oturdu şimdi hiç bişeye karşımaz.
Bir telefon sapığım olmuştu, eşime söyledim. Adam tekrar aradığında eşim direk aldı telefonu kimsin eşimi neden arıyorsun dediğinde adam işte falancayı arıyordum dedi falancayı 100 kere aynı numarayı arayarak bulamasın seni aradığın sayı kadar ...... kayseride olduğunu biliyorum gelir bulur gebertirim dedi adam abi çoluğum çocuğum var yanlış anladın kusura bakma dedi bir daha da aramadı. Numara değiştirmeme de gerek kalmadı. Güven sorunumuz da olmadı.
Sizin işiniz çıkmazda allah yardımcınız olsun

X