• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yurt dışında evlilik hakkında ne düşünüyorsunuz??

• Konu Sahibi Konu Sahibi x1x1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

x1x1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
227
1
68
Burdur
londrada yaşayan birinden evlilik teklifi aldım, çocuk lonrada yaşıyor madiiyatı oldukça iyiymiş bundan daha önemlisi çocuk iyi birine benziyor ne dersen yaparım yeterki kabul et aylardır çırpınıyor... ne diyosunuz kızlar fikirlerinizi bekliyorum... şu anda belli başlı bi işim yok burada maddi durumumda çok iyi değil...oraya gidersem düzen kurabilir miyim kızlar ne olur yorumlarnızı esirgemeyin...

büyük risk derim. ben aileme çok düşkünüm hayatta gitmezdim . Siz çok düşkün değilseniz bile bence iyi düşünün orda kimseniz olmayacak .ustelik sanırım karşınızdaki kişiyi iyi tanımıyorsunuz. bu riske girilir mi bence girilmez

evet tanımıyorum görücü usulü gibi olucak... ama ben şöyle düşünüyorum kimse kimseyi tanıyamaz gibi geliyor gibi geliyor... herkesin sakladğı bir yüzü var... birazda kader sanki...

Londra'da düzen kurmaktan önce bir ömrü o insanla geçirebilicek misin bence bunu düşünmelisin canımm..
Düzen elbet zamanla kurulur, çevreye alışırsın. Ama hissettiklerin de önemli.
Her istediğimi yaptırırım, rahat ederim diye bir evlilik yapma, zaten öyle düşünmediğini tahmin ediyorum.
Mutluluklar, senin için hayırlısı olsun..

Ama tanıştıp konustuktan sonra onun için değer diyorsan olur yani Soğuk olsada londra çok güzel bir şehirrrr

çocuğu hiç tanımıyorum bilmiyorum ya sevemezsem ama türkiyeden biri ile evlensem yine bunlar olabilir kader kısmet birazda sanki??

ama sen hiç tanımıyorsun? hhiç tanımadığın dolayısıyla aşık olmadığın biri için nie bu riski göze alasın ki? maddiyat diyorsan koca bir ömürden bahsediyoruz iyi düşün derim

saol cnm desteğin için off bilmiyorum nasıl yapacağım ne yapacağım gidenlerin çoğu mutsuzzznapacam yaa artık hayatımıda kurmayı çok istiyorumm..

londrada yaşayan birinden evlilik teklifi aldım, çocuk lonrada yaşıyor madiiyatı oldukça iyiymiş bundan daha önemlisi çocuk iyi birine benziyor ne dersen yaparım yeterki kabul et aylardır çırpınıyor... ne diyosunuz kızlar fikirlerinizi bekliyorum... şu anda belli başlı bi işim yok burada maddi durumumda çok iyi değil...oraya gidersem düzen kurabilir miyim kızlar ne olur yorumlarnızı esirgemeyin...

ben bizden olanla baş edemiyorum iyi düşün derim:))

hem görücü usulü hem yurtdışı çifte risk kısmetinde varsa bilemem ama ben cesaret edemezdim

tanımadığın,sevmediğin bir adamla ;hem maddiyatı iyi hem yurt dışında yaşıyor diye, evlenmeyi düşünecek kadar kör olamazsın değil mi:53:

ben sıcak bakmazdım bizim ailedede çok öle yurtdışında yaşayıp tr den kız alan gelin giden.ama hem kültür farkı oluo hem aile özlemi bide evde mutlu olmazsan yandın.bide çok araştır genelde yurt dışında yaşayanların gayrimeşru çocuğu oluyor.bunuda söylemiyorlar.evlendiğin gün eline verirverirlerse şaşırma derim.

çocuğu hiç tanımıyorum bilmiyorum ya sevemezsem ama türkiyeden biri ile evlensem yine bunlar olabilir kader kısmet birazda sanki??

sen onu hiç tanımıyorsun da, o seni nerden tanıyor? aylardır evlenelim her istediğini yaparım diyor?
kader kısmet boyutuna elbet bişey diyemem ama, bence çok büyük risk. kimsen de olmayacak orda, en yakını eşidir insanın ama ufak da olsa bi sorun olabilir, dertleşecek kimsen olmayacak. sen bilirsin.

Anladigim kadariyla begenmissin ki adami teklifini degerlendiriyorsun, yoksa kimse sirf yurt disi, sirf maddi olanaksizliktan tanimadigi birinin teklifini dusunmez.

yurt disinda yasamak zor deil ,gorundugu kadar, hatta turkiyeden cok daha kolay. hele londra, hem turkiyeye cok yakin, hem yasam tarzlari cok benzer.

onceligin teklif aldigin kisiyi tanimak uzerine olmali ancak.

yoksa cennet gibi bir ulkede olsa, kendi vatanindan guzel olamaz elbette. ancak guzel bir iliski, anlayis, mutluluk sana hic bilmedigin bir ulkeyi sevdirebilir.

bu arada ben 15 yildir amerikada yasiyorum.ve londra amerikaya oranla cok daha fazla turkiyeye benziyor.

sirf evlenipte güzel bir yasama kavusayim diyemi yapacaksin ?

sevmedigin bir adam
hic bilmedigin bir ülke
ingilizce ögrenmen lazim
gidince napacaksin
alisabilmen yillar alacak..
o adami sevecek ve anlasacakmisin ki ?
sonra hep evdemi oturacaksin ?
is bulacakmisin ki ?

cok kolay gözüyle bakiyosunuz yurt disina bence..

Back