- 25 Ekim 2013
- 315
- 81
- 38
- Konu Sahibi aynurkoca2
Arkadaşlar öncelikle bana doktor öneren herkese çok teşekkür ederim, bu öneriler sayesinde üniversite hastenesine gitmeye karar verdik ve hacettepeye başvurduk. Doktora neden olmuş diye sorduğumuzda şunları söyledi
1. Kızımızın radyasyona maruz kalmış olabileceğini söyledi, bu yeni lazerli epilasyonlardan olabilirmiş, aşırı güneşte kalmaktan olabilirmiş
2. Ayrıca hpv aşısının olmaması da buna neden olmuş, herkesin kız ve erkek çocuklarına bu aşıyı yaptırabileceğini söyledi
3. Vajinanın pudra ile teması rahim ağzı kanserini ve yumurtalık kanserini tetikleyebilirmiş (ağda yapılırken pudra kullanan ağdacılara uyarı vermek lazım istemiyoruz diye)
4. her türlü kimyasallar ve besinler bunu yapabilirmiş
5. genetik yatıkınlık bunu yapabilirmiş
işinize yarar belki diye yazmak istedim. Çok teşekkğrler yardımlarınız için
1. Kızımızın radyasyona maruz kalmış olabileceğini söyledi, bu yeni lazerli epilasyonlardan olabilirmiş, aşırı güneşte kalmaktan olabilirmiş
2. Ayrıca hpv aşısının olmaması da buna neden olmuş, herkesin kız ve erkek çocuklarına bu aşıyı yaptırabileceğini söyledi
3. Vajinanın pudra ile teması rahim ağzı kanserini ve yumurtalık kanserini tetikleyebilirmiş (ağda yapılırken pudra kullanan ağdacılara uyarı vermek lazım istemiyoruz diye)
4. her türlü kimyasallar ve besinler bunu yapabilirmiş
5. genetik yatıkınlık bunu yapabilirmiş
işinize yarar belki diye yazmak istedim. Çok teşekkğrler yardımlarınız için