• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yurmurtalık kanseri olan kızımıza doktorun söyledikleri çok önemli hepimiz içi

aynurkoca2

Ama bütün dumanların altında ateş vardır.
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
315
81
38
Arkadaşlar öncelikle bana doktor öneren herkese çok teşekkür ederim, bu öneriler sayesinde üniversite hastenesine gitmeye karar verdik ve hacettepeye başvurduk. Doktora neden olmuş diye sorduğumuzda şunları söyledi

1. Kızımızın radyasyona maruz kalmış olabileceğini söyledi, bu yeni lazerli epilasyonlardan olabilirmiş, aşırı güneşte kalmaktan olabilirmiş
2. Ayrıca hpv aşısının olmaması da buna neden olmuş, herkesin kız ve erkek çocuklarına bu aşıyı yaptırabileceğini söyledi
3. Vajinanın pudra ile teması rahim ağzı kanserini ve yumurtalık kanserini tetikleyebilirmiş (ağda yapılırken pudra kullanan ağdacılara uyarı vermek lazım istemiyoruz diye)
4. her türlü kimyasallar ve besinler bunu yapabilirmiş
5. genetik yatıkınlık bunu yapabilirmiş

işinize yarar belki diye yazmak istedim. Çok teşekkğrler yardımlarınız için

Arkadaşlar öncelikle bana doktor öneren herkese çok teşekkür ederim, bu öneriler sayesinde üniversite hastenesine gitmeye karar verdik ve hacettepeye başvurduk. Doktora neden olmuş diye sorduğumuzda şunları söyledi

1. Kızımızın radyasyona maruz kalmış olabileceğini söyledi, bu yeni lazerli epilasyonlardan olabilirmiş, aşırı güneşte kalmaktan olabilirmiş
2. Ayrıca hpv aşısının olmaması da buna neden olmuş, herkesin kız ve erkek çocuklarına bu aşıyı yaptırabileceğini söyledi
3. Vajinanın pudra ile teması rahim ağzı kanserini ve yumurtalık kanserini tetikleyebilirmiş (ağda yapılırken pudra kullanan ağdacılara uyarı vermek lazım istemiyoruz diye)
4. her türlü kimyasallar ve besinler bunu yapabilirmiş
5. genetik yatıkınlık bunu yapabilirmiş

işinize yarar belki diye yazmak istedim. Çok teşekkğrler yardımlarınız için

allah acil sifa versin..pudrali agdaya gidiyordum sonra lazere gittim falan:(belirtileri neydi nasil farkettiniz hastaligi

amin inşallah, belirtisi karında ağrıydı, son zamanlarda da adet dönemi olmadı halde kanaması vardı:( içinizi rahat tutun, bir de lazere gittiyseniz marankinin vücuttan radyasyonu atma diyeti var onu kesin yapın

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back