Kızlar yüreğim yanıyor dua edin yardım edin nolur

Allah sifa versin canim hem Ramazanin hemde Cuma gecesi hurmetine Rabbim sizin yüzünüze baksin insallah iyilesir tamamen sagligina kavusur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah acil şifalar versin
inşallah en yakın zamanda babanız sağlığına kavuşur...

Rabbim babanızın yar ve yardımcısı olsun dilerim ki..

inşallah benim baam gibi tez zamanda sağlığına döner hemen hemen aynı sorundu şimdi çok şükür sağlığı yerinde maşallah

Biraz anlatabilirmisiniz durumu neydi ne oldu ne kadar sürdü nolur çok ihtiyacım var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim babamda da oldu.Denge bozukluğu, konuşma bozukluğu gibi belirtilerle farkına vardık.2-3 ay sonunda normale döndü.Bizim okulda bir öğretmen arkadaşa da oldu.O da şimdi sağlıklı

Biraz anlatabilirmisiniz nasıl oldu ne oldu biraz ne kadr sürdü bilgiye çok ihtiyacım var

Kızlar hepinizden Allah razı olsun dualarımız kabul olsun Allah hiç bi evlata bunları yaşatmasın Rabbim bütün ana babaları korusun

Bir gün yolda yürürken başı dönüyor gibi olmuş.Sanki deprem olurda yer ayaklarının altından kayar ya öyle. sonra o gece yemek yerken tıkandı.Yutamadı gibi.O akşam bu tıkanma üç beş defa tekrarladı.Bir de dilim dönmüyor dedi.Acile gittik.Beyne giden boyun damarında daralma ve beynin bir tarafında kısmi tıkanıklık dedi doktor.Kan sulandırıcı aspirin verdi. Yaklaşık tam iyileşme 2-3 ayı bulur dedi Önce 6 ayda bir kontrole gitti.Şimdi üzerinden 3 yıl geçti.Artık senede bir gidiyor. Çok şükür bir daha olmadı.Şeker,kolesterol, tansiyon, göz tansiyonu bunlara dikkat ediyor.yediklerine dikkat ediyor.Asitli,şekerli,tuzlu tüketimiyor.

Bizim doktorda aynı şeyi diyor düzelecek zaman lazım diyor. Çok sağolun çok

Allah sifa vsin canim..benim babam ayni durumu yasadi .bayildi kendine geldiginde hastanedeydik bilinci cok tuhafti cocuk gibi konusmaya baslamisti hastanede ameliyat olmasi lazim ddiler bizde kabul ettik oldukca basarili gecti.. fakat 2 ay kisileri tanimakta zorlandi evi bile tanimiyordu zamanla duzeldi eski haline dondu. Yillar sonra nerden bilebilirdik akciger kanserinden kaybettik babami mekani cennet olsun.. dualarim sizinle canim

Allah razı olsun sizden babanızın mekanı cennet olsun Allah sabırlar versin. Bilgiye iyi yada kötü öyle ihtiyacım var ki kendimi kandırmyı hiç sevmem gerçek bilgiye ihtiyaç duyduğum şu zmanlarda ilaç gibi geldiniz hepinizden Allah razı olsun.

Çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun hiç yok mu başka başına gelen gören bilen?

Kızlar hiç yok mu bu durumla karşılaşan. Soracak başka bi yer bilmiyorum nolur

Canim gecmis olsun oncelikle, acini paylasiyirum inan. Insallah bir an once sagligina kavusur baban.
2011 haziranda anneannem kusmaya basladi. Teyzemler midesi bozuldu sanip maden suyuyla gecistirmeye calismislar. Birkac gun sonra anneannemin suratinda felc oldu. Yuzunun sol tarafi bir anda kaydi. Agzi dustu..
Onu oyle gorunce hemen hastaneye kaldirdik. Kendi farkinda bile degildi.
Hastanede beyninde kan pihtilasmasi oldugunu ogrendik. Ilk iki gun iyilesmisti, konusuyordu. Ama hic nir zaman ayaga kalkamadi. Sadece konusabiliyordu, bilinci acikti.
Iki gun sonra organlari yavas yavas pes etmeye baslamis. Yogun bakima alindi. 10 gun dayanabildi.
Senin anlattiklarini okudugumda inan icim rahatladi. Eger ayaga kalkabiliyorsa, konusabiliyorsa inan ciddi hicbirsey yok. Benim anneannemi biz cok gec goturduk maalesef hastaneye. Hastalik cok ilerlwmisti. Zten doktorda o kadar korkulcak bir rahatsizlik olmadigini ama cok gec getirdigimizi soylemisti. Yani anlayacagin rahatsizlik anneanneminkiyle ayni, ama babanin ki cok hafif olmus. Korkulcak hirseyi yok yani.
Babana iyi bakin, ona moral verin. O sekilde daha cabuk toparlayacaktir. Iyi gittigini zaten kendin gozlemlemissin, icini rahat tut. Uzuldugunu sakin ona belli etme. Inan morali daha cok bozulur.
Allah acil sifalar versin. Insallah bir an once toparlar baban.

Başın sağolsun mekanı cennet olsun. Allahım yardım ediyor dayanma gücü veriyor ama bazen direncim öyle kırılıyor ki sabır diliyorum onun iyileşmesini çok istiyorum doktor 1 aya kendi başına yürümeye başlayacaktır diyor. Çok şükür iyileşsinde 10 ay sürsün. Yeterki iyileşsin. Ama işin beni en çok darlatam kısmı 20 gün sonra düğünümün olması. Bu beni çok yıpratıyor. Babamı o halde düğünümde görmek beni çok üzücek. Ama sonra diyorum ki ya hiç olmasaydı o yüzden şükrediyorum

Allah şifa versin tez vakitte. kendini üzmeyi bırak sakin ol dua et. merak etme fizik tedavi uygun bakım ve moralle ki önce etraftakiler moralli olacak düzeliyor . böyle devam edersen mide rahatsızlıkları başta olmak üzere bir sürü hastalık kapında olur topla kendini . bir kaç aya toparlanır inşallah. ya selam de ya basıt de bol bol.

dua ettim Allahım yardımcınız olsun

Allah razı olsun cümlenizden böyle şeyler yaşatmasın Allah'ım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…