inşallah benim baam gibi tez zamanda sağlığına döner hemen hemen aynı sorundu şimdi çok şükür sağlığı yerinde maşallah
Benim babamda da oldu.Denge bozukluğu, konuşma bozukluğu gibi belirtilerle farkına vardık.2-3 ay sonunda normale döndü.Bizim okulda bir öğretmen arkadaşa da oldu.O da şimdi sağlıklı
Bir gün yolda yürürken başı dönüyor gibi olmuş.Sanki deprem olurda yer ayaklarının altından kayar ya öyle. sonra o gece yemek yerken tıkandı.Yutamadı gibi.O akşam bu tıkanma üç beş defa tekrarladı.Bir de dilim dönmüyor dedi.Acile gittik.Beyne giden boyun damarında daralma ve beynin bir tarafında kısmi tıkanıklık dedi doktor.Kan sulandırıcı aspirin verdi. Yaklaşık tam iyileşme 2-3 ayı bulur dedi Önce 6 ayda bir kontrole gitti.Şimdi üzerinden 3 yıl geçti.Artık senede bir gidiyor. Çok şükür bir daha olmadı.Şeker,kolesterol, tansiyon, göz tansiyonu bunlara dikkat ediyor.yediklerine dikkat ediyor.Asitli,şekerli,tuzlu tüketimiyor.
Allah sifa vsin canim..benim babam ayni durumu yasadi .bayildi kendine geldiginde hastanedeydik bilinci cok tuhafti cocuk gibi konusmaya baslamisti hastanede ameliyat olmasi lazim ddiler bizde kabul ettik oldukca basarili gecti.. fakat 2 ay kisileri tanimakta zorlandi evi bile tanimiyordu zamanla duzeldi eski haline dondu. Yillar sonra nerden bilebilirdik akciger kanserinden kaybettik babami mekani cennet olsun.. dualarim sizinle canim
Kızlar hiç yok mu bu durumla karşılaşan. Soracak başka bi yer bilmiyorum nolur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim gecmis olsun oncelikle, acini paylasiyirum inan. Insallah bir an once sagligina kavusur baban.
2011 haziranda anneannem kusmaya basladi. Teyzemler midesi bozuldu sanip maden suyuyla gecistirmeye calismislar. Birkac gun sonra anneannemin suratinda felc oldu. Yuzunun sol tarafi bir anda kaydi. Agzi dustu..
Onu oyle gorunce hemen hastaneye kaldirdik. Kendi farkinda bile degildi.
Hastanede beyninde kan pihtilasmasi oldugunu ogrendik. Ilk iki gun iyilesmisti, konusuyordu. Ama hic nir zaman ayaga kalkamadi. Sadece konusabiliyordu, bilinci acikti.
Iki gun sonra organlari yavas yavas pes etmeye baslamis. Yogun bakima alindi. 10 gun dayanabildi.
Senin anlattiklarini okudugumda inan icim rahatladi. Eger ayaga kalkabiliyorsa, konusabiliyorsa inan ciddi hicbirsey yok. Benim anneannemi biz cok gec goturduk maalesef hastaneye. Hastalik cok ilerlwmisti. Zten doktorda o kadar korkulcak bir rahatsizlik olmadigini ama cok gec getirdigimizi soylemisti. Yani anlayacagin rahatsizlik anneanneminkiyle ayni, ama babanin ki cok hafif olmus. Korkulcak hirseyi yok yani.
Babana iyi bakin, ona moral verin. O sekilde daha cabuk toparlayacaktir. Iyi gittigini zaten kendin gozlemlemissin, icini rahat tut. Uzuldugunu sakin ona belli etme. Inan morali daha cok bozulur.
Allah acil sifalar versin. Insallah bir an once toparlar baban.
dua ettim Allahım yardımcınız olsunPazartesiden beri hastanedeyim. Babamın beyinciğinde pıhtı oluşmuş. Hayati tehlikeyi atlattık çok şükür. Ama benim gözümün yaşı durmuyor. Sağa sola dönebiliyor zorda olsa yatıp oturabiliyor. Konuşurken çok zorluk çekiyor.
Beyincikte koordine merkezindeymiş tıkanan damar. Ayağa kalkıyor ama çok zorlanıyor ve uzun sürüyor kalkması. Otururken yatması bile uzun zaman alıyor.
Kızlar öncelikle şu mübarek günde bunu okumayı bitirdiğiniz an Allah rızası için dua edin. Bir kere bile etseniz çok şey demektir.
Siz böyle vakalarla karşılaştınız mı ? Tedavi nasıl devam etti noldu ne kadar sürdü hasar kaldı mı? Allah rızası için bilgisi olanlar paylaşsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?