Kızlar yüreğim yanıyor dua edin yardım edin nolur

Hepinizden Allah razı olsun hiç birinizi bu hallere düşürmesin inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

rabbim.su mubarek gunde babanizi sizlere bagislasin. cok.sukur ki hayati tehlike gecmis.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah acil şifalar versin. Hayati tehlikeyide atlatmış şükür, moralinizi yüksek tutmaya çalışın.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allahım babanıza şifa versin en yakın zamanda toparlansın inşallah.Güçlü olun lütfen sizde.Bakın sizi iyi görmeye de ihtiyacı var şimdi.Sizlerden de güç alıyor babanız.

Rabbim acil şifalar versin inşallah..Sağ salim ayağa kalkıp hayatına kaldığı yerden devam etsin.Kurban olduğum Allah'ım babanın da sizin de yüzünüzü güldürsün inşallah...Aminn..

Allah yardimciniz olsun, acil sifa versin babaniza

Son düzenleme:

Allah tez zamanda şifa versin iyileşip eski günlerine dönsün inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok geçmiş olsun.
Benim eniştem yaşadı böyle bir şey 30 yaşlarında şiddetli baş ağrısıyla gitmişti hastaneye. Yoğun bakımda kaldı 2 hafta falan ilk başlarda kötüydü gözüne vurmuştu ama şimdi çok şükür geçti hiç bir şeyi kalmadı eski yaşamına döndü içinizi ferah tutun. Allah' ın izniyle inşallah iyileşir babanızda Allah yardımcınız olsun acil şifalar dilerim.

Allah şifalar versin Geçmiş olsun..

Allah acil şifalar versin, Allah'ın izniyle toparlayacaktır yüreğinizi ferah tutun.

Cok gecmis olsun Tabbim Şafi ismi ile acil şifalar versin insallah. Dualarimiz sizle ve dia bekleyen bütün haslara insallah

Allah şifa versin hayati tehlikeyi de atlatmışsınız çok şükür moralinizi yüksek tutmaya çalışın.

Benim babamda da oldu.Denge bozukluğu, konuşma bozukluğu gibi belirtilerle farkına vardık.2-3 ay sonunda normale döndü.Bizim okulda bir öğretmen arkadaşa da oldu.O da şimdi sağlıklı

inşallah benim baam gibi tez zamanda sağlığına döner hemen hemen aynı sorundu şimdi çok şükür sağlığı yerinde maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…