• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yüreğim yanıyor dua edin yardım edin nolur

dnaib

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
789
93
123
Pazartesiden beri hastanedeyim. Babamın beyinciğinde pıhtı oluşmuş. Hayati tehlikeyi atlattık çok şükür. Ama benim gözümün yaşı durmuyor. Sağa sola dönebiliyor zorda olsa yatıp oturabiliyor. Konuşurken çok zorluk çekiyor.
Beyincikte koordine merkezindeymiş tıkanan damar. Ayağa kalkıyor ama çok zorlanıyor ve uzun sürüyor kalkması. Otururken yatması bile uzun zaman alıyor.
Kızlar öncelikle şu mübarek günde bunu okumayı bitirdiğiniz an Allah rızası için dua edin. Bir kere bile etseniz çok şey demektir.
Siz böyle vakalarla karşılaştınız mı ? Tedavi nasıl devam etti noldu ne kadar sürdü hasar kaldı mı? Allah rızası için bilgisi olanlar paylaşsın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dua ettim cnm.burnumun diregi sizladi.allah yardimciniz olsun

allah şifa versin..
dualarım sizinle...
inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur baban....

Allah yardimciniz olsun. Tez zamanda sagligina kavusur insallah.

Rabbim babacığınıza ve tüm şifa bekleyenler şifa versin İnşallah.çok geçmiş olsun.

Hayati tehlikeyi atlatmasına sevindim.Rabbim tez vakitte sağlığına kavuştursun babanı.

Allah razı olsun hepinizden

Allah şifa versin. ..hayati tehlikeyi ne güzel anlatmışsiniz inşallah hemen kendini toparlar Rabbim yardım etsin. ..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Kızlar hiç yok mu bu durumla karşılaşan. Soracak başka bi yer bilmiyorum nolur

Öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine acıl şifalar versin. Daha dün arkadaşımın kardeşiyle beni eve bırakırken konuştuk. 3 gün hastanede kalmış, çalışırken ani gelen bi baş ağrısı ardından konuşma bozukluğu başlamış ustası değişik bişeyler olduğunu farkedip hemen yüzüne su çarpmış. Hastaneye götürmüşler beyninde kan pıhtılaşması olmuş ama akım devam etmiş doktorların dediği, henüz 22 yaşında ve oluşum sebebi de bilinmiyor kanını sulandırmak için aspirin içiyormuş her gün şuan. Tekrar çok geçmiş olsun, babanız sağlığına bir an önce kavuşsun inşallah.

Öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine acıl şifalar versin. Daha dün arkadaşımın kardeşiyle beni eve bırakırken konuştuk. 3 gün hastanede kalmış, çalışırken ani gelen bi baş ağrısı ardından konuşma bozukluğu başlamış ustası değişik bişeyler olduğunu farkedip hemen yüzüne su çarpmış. Hastaneye götürmüşler beyninde kan pıhtılaşması olmuş ama akım devam etmiş doktorların dediği, henüz 22 yaşında ve oluşum sebebi de bilinmiyor kanını sulandırmak için aspirin içiyormuş her gün şuan. Tekrar çok geçmiş olsun, babanız sağlığına bir an önce kavuşsun inşallah.

Allah razı olsun çok zor yarabbim sen şifa ver sen sabır ver

Rabbim acil şifalar versin en kısa zamanda eskisinden daha iyi olur umarım rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah :14:

Çok gecmiş olsun . İnşallah en kısa zamanda eski saglıgina kavuşur babanız :(

Back