Kızlar yumurta toplamayı anestezilimi anetesizmi ne tavsiye edersiniz

iremNaz

Annesinin bitanesi
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
1.520
4
48
ARKADAŞLAR DAHA BENİM TEDAVİ GÜNÜM BELLİ OLMADI AMA SANIRIM BAYRAMDAN SORA OLCAK ANCAK BEN BİŞEYİ ÇOK MERAK EDİYORUM YUMURTA TOPLAMA İŞLEMİ BİRAZ GÖZÜMÜ KORKUTUYO YANİ BU İŞLEMİ ANESTEZİLİMİ YOKSA ANESTESİZMİ YAPTIRAYIM ŞİMDİDEN ÖĞRENMEK İSTİYORUM TEDAVİ BAŞLAYINCA HEYECANDAN İYİCE AKLIM KARIŞIR BENİM O YÜZDEN ŞİMDİDEN KARAR VERMEM LAZIM HERKES Bİ FİKİR VERİRSE ÇOK SEVİNİRİM .....................mirmirmirmir

a.s.a.s.a.s.

:enbuyukkk::enbuyukkk:

elbette anestezi ile yaptır.O acıya dayanabileceğini sanmıyorum. Kaç defa yumurtana koca bir iğne ile girip çıkacaklar.Sakın anestezisiz yaptırma bence.

bence de anestezi altında yaptırmalısın. benim anestezi ile yapılldı uyanınca bile ağrım olmuştu. anestezisiz olduğunu düşünemiyorumm

bence de genel anestezi ile yaptır. zaten çok kısa sürüyor ayılman. bir de istersen geçmişte biz bu konu üzerinde epey konuşmuştuk yaz döneminde eski topiclere bi göz at çok kafa yormuştuk çünkü öyle mi böylemi diye. şimdiden hayırlı olsun tedavin.

anestezısız yapılacak bır ıslem degılkı uyanınca bıle agrı oluyor dr tercıh sunacagını sanmıyorum ole olsa bıle kesınlıkle anestezılı yaptır

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim zaten sezeryanle doğururum 2 kere anestezi almayayım demiştim ama o işlemde zor gibi çok sağolun

cildirdinmi sen kesinlikle anestezi yaptir...bir akrabam yaptirmisti anestezisiz icinden parca kopariyorlar canli canli resmen demisti cok acimi... ondan onceki giren kadinda anestezisiz yaptirmis aglaya aglaya cikmis odadan....

arkadaşlarr bende korkuyordum ama şimdi daha da çok korkuttunuzz anestezi diyorsunuzz mutlaka anestezi olacak tabi ama bilirsiniz ki lokal anestezi ve genel anestezi varr. Lokal anestezi ile yaptırmayı düşünüyorumm ama bakalım. bu arada lokal anestezi ile yaptıranlarr nasıl geçtiğini ağrısı acısı gerçekten çok fazla oluyormu diye yazarlarsa çok sevinirimm örneğinn rahim filmi kadarr kötümü geçio araştırdığıma görede sanılanın aksinee rahat geçen bi işlem olduğu yazılıo ama ???

canim benim rahim filmim berbat gecmisti lokal yaptirmadim o yuzden genel anestezi aldim cok rahattim...ama lokaldede kolay acisiz oldugunu soyleyenler var herkeste ayni olmuyor...

valla 2 denem oldu ilkinde anestezi almamıştım 21 yumurtam toplandı evet acı verici bir durum ama sonrasında sorun olmamıştı....ikinci denememde ise 12 yumurtam toplandı onda anestezi aldım evet hiçbirşey hissetmedim o an ama daha sonra çok ağrım olmuştu...anlam veremedim inanın...şimdi 3.denemede ne olucak bilmiyorum valla..ALLAHIM herkese nasip eder inşallah bu güzel duyguyuda unuturuz acılarımızı...

Anladım arkadaşlarr çok tşklerr. gerçekten korkuyorumm çok o günkü duruma ve denilene göre bakıcamm artıkk. lokall oldursa inş ağrıya acıya dayanabilecek kadarr olurr.

Anladım arkadaşlarr çok tşklerr. gerçekten korkuyorumm çok o günkü duruma ve denilene göre bakıcamm artıkk. lokall oldursa inş ağrıya acıya dayanabilecek kadarr olurr.

canim lokalde aci hissetmiyorsun sadece yaptiklari islemleri hissediyormussun ama bazi arkadaslar cok az aci hissettiklerini soylediler ama rahatsizlik derecesinde degilmis ...sinek isirigi gibi az yani korkma sakin...

canim lokalde aci hissetmiyorsun sadece yaptiklari islemleri hissediyormussun ama bazi arkadaslar cok az aci hissettiklerini soylediler ama rahatsizlik derecesinde degilmis ...sinek isirigi gibi az yani korkma sakin...

öyleyse sorun değil cnm lokal yaptırmayı tercih ederim ben hani gerçekten lokale rağmen çok can yakıcı ise hsg gibi o yüzdenn korkumm. inş dediğin gibi olurr rahat geçiririmm günü geldiğinde çok saoll cnm

cildirdinmi sen kesinlikle anestezi yaptir...bir akrabam yaptirmisti anestezisiz icinden parca kopariyorlar canli canli resmen demisti cok acimi... ondan onceki giren kadinda anestezisiz yaptirmis aglaya aglaya cikmis odadan....

çok korktum ya merak etme anestezi istiycem canım benim ağrı düzeyim çok düşük zaten hsg de bile fenalık geçirdim:1shok:

Kızlar ya peki lokal anestezi nasıl yapılyo yani tarif ederseniz sevinirim yani sprey falanmı sıkyolar yada nebilim o bölgeye iğnemi yapılyo o iğneden de korkarım şimdi ya nasıl lütfen yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…