• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yorumunuza ihtiyacım var

_Joey_

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2011
1.592
721
323
selam kızlar.
adetime 5-6 gün kaldı.
13 ünde yumurtladım ve yumurttam çatladı.
bugün gebelik testi yaptım. negatifti. bir saat sona baktığımda çok silik buharlaşma çizgisi gibi geçersiz çizgi gördüm ve şüphelendim.
ovülasyon yaptım. resimdeki gibi çıktı. sizce hcg artıyor olabilir mi?
resimlerden çift çizgi olan ovülasyon, diğeri gebelik 1 saat sonrası.

Eklentiler

• IMG_1996 (1).jpg
    IMG_1996 (1).jpg
    169,4 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG_1998.jpg
    IMG_1998.jpg
    23,2 KB · Görüntüleme: 124
Son düzenleme:
Daha adetine nerdeyse 1 hafta var. Geç yumurtlama bile olabilir. Bence her ihtimale karşı değerlendirin..
Gebelik testi 1 saat sonra belirdiyse geçersiz benim bildigim kadariyla

Bu sabah ilk idrarla yaptığımda hayali bi çizgi çıktı. Erken gebelik testi aldım negatif :( acaba ilk idrarla olsa o da pozitif çıkar mıydı

Eklentiler

• 8B078F10-A362-45EC-81BA-1BFCDDA3F42C.jpeg
    8B078F10-A362-45EC-81BA-1BFCDDA3F42C.jpeg
    27,2 KB · Görüntüleme: 108
kızlar, erken gebelik testimin sonucu. ne düşünüyorsunuz? psikolojik çizgi mi görüyorum? 5. dk sonunda çektim bu resmi.

Eklentiler

• bf14362e336.jpeg
    bf14362e336.jpeg
    45,6 KB · Görüntüleme: 99
Çok acele ediyorsun. Öyle olunca haliyle çıkan çizgilerde seni tatmin etmiyor. Ben şahsen birseylerin var olduğunu düşünüyorum. Kan vermeyeceksen 2 günde 1 idrar testiyle çizginin koyulaşip koyulaşmadigina bakabilirsin.

Çok acele ediyorsun. Öyle olunca haliyle çıkan çizgilerde seni tatmin etmiyor. Ben şahsen birseylerin var olduğunu düşünüyorum. Kan vermeyeceksen 2 günde 1 idrar testiyle çizginin koyulaşip koyulaşmadigina bakabilirsin.
evet cnm çok aceleciyim malesef :( sabır lazım bu iş için farkındayım ama napayım insan bilmek istiyor. biraz daha koyulaşırsa yarın kan vercem

bekliyim canım o zaman :) umarım koyulaşır..

Ben koyulaşacagini düşnüyorum. Benim ilk erken gebelik testinde yarim saat sonra çikti.
Sonraki gun tekrar yaptim hayalet bir cizgi cikti o gun degerim 18 di. Ama 200 ü gorene kadar 2 gunde bir kan verdirdiler bana heryerim delik desik oldu. Kanda 200 ü gorduk daha 1 hafta sonra ultrason icin cagirdi. Birde adet günün gelince daha hizli artmaya basliyor.

Ben koyulaşacagini düşnüyorum. Benim ilk erken gebelik testinde yarim saat sonra çikti.
Sonraki gun tekrar yaptim hayalet bir cizgi cikti o gun degerim 18 di. Ama 200 ü gorene kadar 2 gunde bir kan verdirdiler bana heryerim delik desik oldu. Kanda 200 ü gorduk daha 1 hafta sonra ultrason icin cagirdi. Birde adet günün gelince daha hizli artmaya basliyor.
anladım şimdi neden öyle dediğini. doğru ne kadar geç gidersem o kadar iyi. adet günü gideyim eğer hayalet çizgi olursa :)

Back