Kizlar Yorumlarmisiniz???

txuxrlxux txuxrlxux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2008
155
1
Bugün transfer günümle birlikte transferimin 10. günüydü. ağrım olduğu için test yaptırdım. sonuç 3,8 çıktı. dr. cuma günü tekrar test yaptır dedi. siz ne diyorsunuz acaba tutma dı mı

Selam

Sanırım kanda yaptırmışın, önce biraz erken yaptırmışın.Seni anlıyorum.Dr bu deger için ne dedi.?
Tam olarak birşey söylemek mümkün değil çünkü 12 gün belirliyor.
Değer düşük gözüküyor.5 ve üstü gebelik var anlamına geliyor.İkigün içinde değer yüksesi gerekiyor.
o günü bekle derim.Var yada yok demek zor.
ama lütfen 12.gün yaptır çünkü elindeki değere göre gebelik tanısının durumu konulacak.
( kimyasal yada dış gebelik gibi)

Selam

Sanırım kanda yaptırmışın, önce biraz erken yaptırmışın.Seni anlıyorum.Dr bu deger için ne dedi.?
Tam olarak birşey söylemek mümkün değil çünkü 12 gün belirliyor.
Değer düşük gözüküyor.5 ve üstü gebelik var anlamına geliyor.İkigün içinde değer yüksesi gerekiyor.
o günü bekle derim.Var yada yok demek zor.
ama lütfen 12.gün yaptır çünkü elindeki değere göre gebelik tanısının durumu konulacak.
( kimyasal yada dış gebelik gibi)

canım dr. bu değere biraz gebelik gözüküyor dedi.ama 2 gün sonra tekrar yaptırma mı söyledi

o zaman 12 . gün mutlaka yaptır.Değerinnin yükselmesi bekleniliyor.
senden sonra deger araştırmasına girdim.şunu öğrendim.Yanı benim yazdığım bilgi regli beklentisinin geçiktiği zamanda alınan değerler.

değer 12. gün yükseliyormuş.Ve en doğru sonuçu veriyormuş.Biliyorum beklemek çok zor ama dr söylediği gibi cuma tekrarla.İşin en zor kısmı bekleme süreci .

REGLİ GECİKMESİ B-hCG ORANLARI
SONUCU

3 hafta 5-130
4 hafta 75-2,600
5 hafta 850-20,800
6 hafta 4,000-100,200
7-12 hafta 11,500-28 9,000
13-16 hafta 18,300-137,000
17-24 hafta 1,400 -53,000
25-40 hafta 940-60,000

canım benimde 11.günüm aklımdan geçmedi değil tahlil yaptırmak ama ya sonuç iyi çıkmazsa ve çok hareketliyimdir zaten zor zapdediyorum kendimi sonra evi falan temizlemeye kalkarım bu sonuçla diye bakmaya cesaret etmedim ama bende cuma günü yani yarın tahlilimi yaptırcam.acaba idrar testinde çıkarmı benide bu konuda aydınlatırmısınızzzz...

hayırlısı ama sonuç düşük belki erken yaptırdın belkide negatif belkide bu deger sonra yükselecek umudunu kaybetme ve allaha dua et inşallah hakkında hayırlısı olur

canım benimde 11.günüm aklımdan geçmedi değil tahlil yaptırmak ama ya sonuç iyi çıkmazsa ve çok hareketliyimdir zaten zor zapdediyorum kendimi sonra evi falan temizlemeye kalkarım bu sonuçla diye bakmaya cesaret etmedim ama bende cuma günü yani yarın tahlilimi yaptırcam.acaba idrar testinde çıkarmı benide bu konuda aydınlatırmısınızzzz...

idrar testi 20 ve üzerini gösteriyor canım , sonuçta regl olma durumda( hafif kanamada )
yada regliden sonra kullanılmasında yayar var.
Yarını bekle lütfen...

bugün kanda gebelik testim vardı.ancak kanı verdim meğer cihaz bozukmuş.acele ettikçe sorun çıkıyor.bari idrarda gebelik testi yapıyım dedi.ikinci dakikada silik kırmızı bir çizgi belirdi.hamile olabilir miyim acaba.yoksa kullandığım ilaçların etkisi ile mi o çizgi dın.sonucunu öğrenebilçıktı?yorumlarınızı bekliyorum.türlü türlü sen de hep aklımdaydın.sonucun inşallah olumludur.güzel haberlerini bekliyorum.

kızlar benimde test sonucum hüsranla bitti 1.7 çıktı(12.günüm).ilk aşılamamdı.

tatlım hayırlısı böyleymiş demekten başka bişey gelmiyor elimizden malesef.bende ilk aşılamamda çok ümitlenmiştim.sonuç negatif olunca çok kötü günler geçirdim.günlerce kendime gelemedim.sonraki ay ilaçlardan dolayı kist oluştuğu söylendi.çok sancılar çektim.bu ay boş geçirdim ama benim toparlanmamı sağladı.yani uzun sözün kısası herşeyin başı sağlık.insan kaybedince daha iyi anlıyor.

bugün kanda gebelik testim vardı.ancak kanı verdim meğer cihaz bozukmuş.acele ettikçe sorun çıkıyor.bari idrarda gebelik testi yapıyım dedi.ikinci dakikada silik kırmızı bir çizgi belirdi.hamile olabilir miyim acaba.yoksa kullandığım ilaçların etkisi ile mi o çizgi dın.sonucunu öğrenebilçıktı?yorumlarınızı bekliyorum.türlü türlü sen de hep aklımdaydın.sonucun inşallah olumludur.güzel haberlerini bekliyorum.

niko anladığım kadarıyla idrarda yaptın ve sabah ilk idrarınla değil ,bildiğim kadarıyla silik çıkması pozitif canım,ara idrarla olduğu için büyük ihtimalle silik çıktı.ama net sonuç kanda ,beklemek zor ama beklemende yine yarar var.

evet ara idrarla yaptım.fazla ümitlenmek istemiyorum.yarın tüp bebek merkezine gidip orda yaptırcam.cihazın bozuk old.bilseydim bugün giderdim ama olmadı işte.her işte bi hayır vardır bir gün daha bekleyelim bakalım ne olcak.

X