• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlar yorumlarınızı beklıyorum...

hazır mı alıcaksın diktircekmisin tatlım?

diktirceksen pronovias ın modellerine bi bak... ama iyi bi gelinlikçiye diktirmen lazım

pronovias aglaya, alce, neftis, laertes

Eki Görüntüle 269222

Eki Görüntüle 269223

Eki Görüntüle 269224

Eki Görüntüle 269225

Eki Görüntüle 269227

Eki Görüntüle 269228

Eki Görüntüle 269232

Eki Görüntüle 269233

dıktırmeyı planlıyorum ve sanırım 5. ıle aramda buyuk bır etkılesım var su anda:69::69: bunu boyum kaldırmayabılır gıbı de geldı baya yuksek bır topuklu ayakkabı destegıne ıhtıyacım var sanırım:1:

$gelinlik.jpg $gelinlik.jpg

$imagesCA24KCMX.jpg $imagesCAS2YW05.jpg $imagesCASLQ8C3.jpg

kızlar begendıgım bırkac modelı bır araya toparladım bunar ıcın ne dıyorsunuz yoksa hala yanlıs sularda mı yuzuyorum:69::69::69:

Arkadaşların buldugu modellere de goz attım soyle bır derken arkadasın bır tanesı bır sıte tavsıye etmıs fotografları kaydemıyorsunuz ama ılk modelı cok begendım sadece cıcegı hosuma gıtmedı onuda yok ederım artık

Ambrosia - by Maggie Sottero

gelınlıgın otururken ayakta arkadan her halını gostermısler ben begendım sız ne dıyorsunuz:26::26:

merhaba. insanların sadelik sandığı olumsuzluk aslında bence seçtiğiniz gelinliklerin demode olması. kumaş, renk, ışık, çekim, mankenin saçı makyajı gelinliklerin hep 90lara ait olduğu hissini veriyor. Pronovias, san patrick, la sposa vs. gibi markalardan model bakmayı deneyebilirsiniz. ancak hazır alacaksanız ve özellikle de bütçeniz kısıtlıysa, verdiğim bu markalardan 5000 lira harcayıp hazırlarını alamayacaksanız, internetten model bakmayın derim ben. Gidip gelinlikçilerden bizzat model deneyerek ve üstünüzde görerek çok daha doğru karar verirsiniz.

merhaba. insanların sadelik sandığı olumsuzluk aslında bence seçtiğiniz gelinliklerin demode olması. kumaş, renk, ışık, çekim, mankenin saçı makyajı gelinliklerin hep 90lara ait olduğu hissini veriyor. Pronovias, san patrick, la sposa vs. gibi markalardan model bakmayı deneyebilirsiniz. ancak hazır alacaksanız ve özellikle de bütçeniz kısıtlıysa, verdiğim bu markalardan 5000 lira harcayıp hazırlarını alamayacaksanız, internetten model bakmayın derim ben. Gidip gelinlikçilerden bizzat model deneyerek ve üstünüzde görerek çok daha doğru karar verirsiniz.

dıktırmeyı planlıyorum aslında ayırdıgım butce 3000 :50:
sanırım aradıgım gıbı bır tane buldum inş begenırsınız:69::69:

$kabarýk 1.png $KABARIK2.png

tabii ki internetten model bakmakta fayda var
ama bir modelin cekimde nasıl durdugu ile senin üzerinde nasıl duracagı cok farklıdır
alamıcaksan olsan bile mutlaka pronoviastan bi randevu al git orda begendigin modelleri dene
hatta mümkünse diktiricegin terzi git
teyzen gibi gelsin yanında üstünde incelesin etsin
üzerinde neyin güzel duracagını internetteki modeller soyleyemio malesef
ama tek günün özel günün diye normalde sevmedigin asırı pullar simler fırfırlara kaymak zorundaymıs gibi hissetme kendimi
benim annem ablalarım da hep kabarık olsun kt kat olsun istediler
gonullerı kırılmasın die denedim de baya bir model
ama sonucta hayal ettigim seylere yaklasan ve üzerimde cok güzel duran bir model aldım
ben sanslıydım bütcem müsaitti ve euro da 1,8 tl civarındaydı satın alırken hazır alabildim ama
3000 tl de hic az bir bütce degil
pronovias olmasa bile ben olsam türkiyedeki büyük hazır gelinlikceleri once mutlaka bir gezerdim
dügünün ne zaman bilemiorum ama
eger kışsa cok dugun zamanı olmadıgından iyi bir indirim alırsın
eger yazsa da dha cok var erken gittiginden indirim alabilirsin

bir de öneri izin günümde ceyizdeki eksiklerimi tamamlamaya calısıorum demissin de
bırak ceyizin eksin kalsın sonra tamamlanır
dügün bir kere gelinligin icin vakit ayır derim

tabii ki internetten model bakmakta fayda var
ama bir modelin cekimde nasıl durdugu ile senin üzerinde nasıl duracagı cok farklıdır
alamıcaksan olsan bile mutlaka pronoviastan bi randevu al git orda begendigin modelleri dene
hatta mümkünse diktiricegin terzi git
teyzen gibi gelsin yanında üstünde incelesin etsin
üzerinde neyin güzel duracagını internetteki modeller soyleyemio malesef
ama tek günün özel günün diye normalde sevmedigin asırı pullar simler fırfırlara kaymak zorundaymıs gibi hissetme kendimi
benim annem ablalarım da hep kabarık olsun kt kat olsun istediler
gonullerı kırılmasın die denedim de baya bir model
ama sonucta hayal ettigim seylere yaklasan ve üzerimde cok güzel duran bir model aldım
ben sanslıydım bütcem müsaitti ve euro da 1,8 tl civarındaydı satın alırken hazır alabildim ama
3000 tl de hic az bir bütce degil
pronovias olmasa bile ben olsam türkiyedeki büyük hazır gelinlikceleri once mutlaka bir gezerdim
dügünün ne zaman bilemiorum ama
eger kışsa cok dugun zamanı olmadıgından iyi bir indirim alırsın
eger yazsa da dha cok var erken gittiginden indirim alabilirsin

bir de öneri izin günümde ceyizdeki eksiklerimi tamamlamaya calısıorum demissin de
bırak ceyizin eksin kalsın sonra tamamlanır
dügün bir kere gelinligin icin vakit ayır derim

vallahı bende ne yapacagımı sasırdım artık herseyı bıraktım:1:
haklısın ızın gunlerımı bolbol gelınlık denemeye ayırıyorum ozaman terzım kuzenım zaten o konuda da sanslı sayılabılırım alırım yanıma bolbol gıyer cıkartırım artık arada bır kac fotofraf cekılebılırsem sızlere gosterırım denedıklerımı teşekkurler:69::69:

Back