Gelinlik Modelleri kızlar yorumlarınızı beklıyorum...

gulcin1

Evlilik hazırlığı yapıyor
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
487
0
46
İstanbul
kızlar yavas yavas gelınlık arastırmalarına basladım.
Fakat aslında uzun suredır sakladıgım bır model var hem onu sızlerle paylaşmak ıstedım hem de daha farklı onerılerınız varsa onları dınlemek ısterim yorumlarınızı beklıyorum

Eki Görüntüle 268958

senin tercihin ama bence daha güzeli olabilir ben beğenmedim hemen karar verme araştırmaya devam et

Senin içine sinmesi en önemlisi tabi ama bence de çok sade gibi... biraz daha bakabilirsin sanki

senin tercihin ama bence daha güzeli olabilir ben beğenmedim hemen karar verme araştırmaya devam et

ozman dıkımı ertelesem ıyı olacak
bıraz daha bakmaktan kımseye zarar gelmez onerılerınız varsa buyuk bır zevkle ınceleyebılırım

kötü bi gelinlik degil...

bende sade gelinlikleri seviyorum ama sadeler içinde daha guzel modeller bulabilirsin canım aslında guzel bi gelinlik ama sanki bişey eksik gibi çözemedim yani gorunce wuuuuu super dedirtmedi bana

mutluluklar

gözunuze carpan modeller olursa eklersenız cok sevınırım ben cok kararsız kaldım sanırım

arkadaşım gelinliklerin ikiside bana göre çooooooook sade.ben gerçi kokoşumdur.daha süslü şatavatlı olsun istemiştim.çünkü düğünde en şık ben olmalıyım diye düşünürüm. ben herkesten çok dikkat çekmek güzel olmak isterim.o gün benim günüm.bence bir kere giyeceksin birazda süslü ve gösterişli olsun derim.sana mutluluklar dilerim.

annemde benzerlerını soyledı fakat ben nedense hala sade bakıyorum :))
pekı bıraz daha susulu bırseyler bakmaya basladım bunları gectım ozaman
begendıgınız modeller olursa paylaşırsanız sevınırım

canım yeni evlenen arkadaşım da sade sade diye tutturmuştu ama pullu ve çok güsel bir gelinlik giydi.çünkü mağazalarda gidip denedikçe kendine en çok yakışanı ve içine sineni buluyorsun.bence aklında hiç bir fikir yoksa ya da hep aynı sabit fikirdeysen git gelinlikçileri gez dene.tavsiyem budur

ben bunu çok beğendim çok romantik bir gelinlik eğer fiziğin müsaitse inceysen çok yakışacaktır...ben öyle çok karmaşık kalabalık gelinlikleri sevmiyorum...

fiziğimi göz onune alarak secım yapmaya calısıyorum.Çok Zayıf degılım normal orantılı normal bır vucudum var sanırım her modelı gıyebılırım sanslı sayılabılırım fakat begenme asamasında cok zorluk cekıyorum bır dunya gelınlık baktım sanırım artık gorme duyumu kaybettım o yuzden kızlara da bır danısayım bakalım belkı bırseyler buluruz bırlıkte dedım.

vaktım yok malesef 8:00- 20:00 calısıyorum ızın gunumde de ceyız tamamla ev bak bılırsınız ıste canım cıkıyor bırtane begenıyım dıktırıyım dedım ama altından kalkamadım belkıde ısı bıraz kırmanın vaktı gelmıstır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…