Bence sade,asil ve çook şık
Mutlulukla giymenizi dilerim
senin tercihin ama bence daha güzeli olabilir ben beğenmedim hemen karar verme araştırmaya devam et
Senin içine sinmesi en önemlisi tabi ama bence de çok sade gibi... biraz daha bakabilirsin sanki
bence çok sade bende beğenmedim
kötü bi gelinlik degil...
bende sade gelinlikleri seviyorum ama sadeler içinde daha guzel modeller bulabilirsin canım aslında guzel bi gelinlik ama sanki bişey eksik gibi çözemedim yani gorunce wuuuuu super dedirtmedi bana
mutluluklar
arkadaşım gelinliklerin ikiside bana göre çooooooook sade.ben gerçi kokoşumdur.daha süslü şatavatlı olsun istemiştim.çünkü düğünde en şık ben olmalıyım diye düşünürüm. ben herkesten çok dikkat çekmek güzel olmak isterim.o gün benim günüm.bence bir kere giyeceksin birazda süslü ve gösterişli olsun derim.sana mutluluklar dilerim.
ben bunu çok beğendim çok romantik bir gelinlik eğer fiziğin müsaitse inceysen çok yakışacaktır...ben öyle çok karmaşık kalabalık gelinlikleri sevmiyorum...
canım yeni evlenen arkadaşım da sade sade diye tutturmuştu ama pullu ve çok güsel bir gelinlik giydi.çünkü mağazalarda gidip denedikçe kendine en çok yakışanı ve içine sineni buluyorsun.bence aklında hiç bir fikir yoksa ya da hep aynı sabit fikirdeysen git gelinlikçileri gez dene.tavsiyem budur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?