• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var!!!

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
güzeller ama genel olarak kaba koltuklar seçmişsin. kimilerinin kolları koltuklar kadar. kimileri kullanışsız mesela köşeler bence küçük. bence daha bak sen.
bakıyorum canım onlardada bi kusur bulup başka bakıyorum şimdilik arayış içerisindeyim bakalım hayırlısı ama perdem zebra perde olcak inş:)

en sondaki sura takımın köşe versiyonu o canım:))benimde çok hoşuma gitti.ama ayaklı mı olmalı acaba daha modern duruyomuş.bilemedim ki:S

köşe takımları bence daha modern ve sıkkduruyor ama ayakları bıraz yüksek olmalı ..bende evıme beyaz köşe takımı alcammmm kesınlıkleee :) ınsallah ıstedıgın gıbı olurr tatlım güle ggüle kullan sımdıdenn egerr alırsan aldıgında resım ekler mısın merakk ettim şimdiden :)kumasıda önemlı kumasını daa leke tutmayan silinebilir birr kumastann seç tatlım kolaylık olurr :)

Son düzenleme:
köşe takımları bence daha modern ve sıkkduruyor ama ayakları bıraz yüksek olmalı ..bende evıme beyaz köşe takımı alcammmm kesınlıkleee :) ınsallah ıstedıgın gıbı olurr tatlım güle ggüle kullan sımdıdenn egerr alırsan aldıgında resım ekler mısın merakk ettim şimdiden :)kumasıda önemlı kumasını daa leke tutmayan silinebilir birr kumastann seç tatlım kolaylık olurr :)

sağol canım benim güzel dileklerin için Rabbim sanada en güzelini nasip etsin :)inşaallah eklerim aldığımda perdeleri halıyı felan:))salon ayrı oturma odası ayrı olmucak.hem oturcaz hemde misafir ağırlıcaz inş:)kumaşının özellikleri yazmıyo internette benimde isteğim leke tutmayan olması.olmadı ankaraya giidip bakıp alcam:)

sağol canım benim güzel dileklerin için Rabbim sanada en güzelini nasip etsin :)inşaallah eklerim aldığımda perdeleri halıyı felan:))salon ayrı oturma odası ayrı olmucak.hem oturcaz hemde misafir ağırlıcaz inş:)kumaşının özellikleri yazmıyo internette benimde isteğim leke tutmayan olması.olmadı ankaraya giidip bakıp alcam:)

amin canım ınsallah :) bencede gör iyicee içine sinsinn canım :)

Back
X