• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kızlar yoğun saç dökülmesi yaşayıp belli zaman sonra saçlarına kavuşan var mı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ela.

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
2.161
5
116
Isparta
arkadaşlar 1.5 -2 yıl oldu diyet ve sıkıntı sonucu yoğun ama avuç avuç saç dökülmem bu yıl zarfında hiç durmadı artık son zamanlarda hafifledi zaten saçlarımda bayağı azaldı, ya kendime güvenimi kaybetmeye başlıcam yakında meğerse saçım herşeyimmiş,
saçlarım hep seyrek kalacak ,eskisi gibi gür olmayacak diye çok korkuyorum içime sıkıntılar giriyor hiç aranızda saçları azalmış ama zamanla eski saçları çıkmış arkadaşlar var mı morel istiyorum ben yaa:gitme:

canı benimde topak topak dökülürdü her taradığımda
1. çok takmicaksın dökülmeisni taktıkca strese giriyon biliyon stresde saç döker
2. biraz badem yağı hint yağını karıştır 2 günde bir saç diplerine masaj yap 1 saat beklet belki biraz daha eğer çalışmıyorsan gündüz sürekli kafanda kalsın akşam yıka saçlarını
3.en panten kullanıyorum çok az dökülüyor allaha şükür
birde evigen bebanten tüpleri var eczaneden alabilirsin onları dökülmeyi durduruyor gerçekten ben kurtldum yani çok şükür

bu saç dökülmesi olayını ben yaşadım. eskiden tokalar tutamazdı saçımı. sonra çok sıkıntılı bir dönem neticesinde saçımı tutacak kadar küçük bir toka bulamamaya başladım. hala da aynışekilde. eskisi gibi olmasını beklemek hata olur. çok takmayın kafaya:delphin:

nasıl yani dökülenler geri gelemez mi eskisini beklemek hata olur derken zaten 1.5 yıl öncesini istiyorum o kadar ben yaa

benim bir arkadasım ufak bir trafik kazası geçirmişti ve sacının küçük bir kısmı yoktu resmen boştu orası..eczaneden yanlış hatırlamıyorsam revigen mı revingen mı ne öyle bir sampuan,soluyon fln aldı set halinde onu kullandı ve o boşlukta saclar çıkmaya başladı,çok faydasını gördü..ama baya pahalı bir set 3 sene önce 250tl ye almıştı seti..

Bende 4-5 yıl önce diyet yaparak 30 kilo vermiştim.Saçlarım aşırı dökülmeye başladı
Resmen azalmıştı saçlarım.Cildiye uzmanına gittim.Vücudun zayıflmaya tepki veriyor bu şekilde dedim.Vitamin kompeksi verdi.Zamanla düzelir dedi.Öylede oldu.Geri gelir merak etme.Vitaminini al ve zamana bırak.ok.

offf ya benimde öyle ama benim 2 aydır öle hiç dökülmezdi çokda iyiydi ama şimdi nazarmı değdi diyorum çünkü hep derdim benimki hiç dökülmez diye yaa aynen acayip saçların dökülüyo 2 aydır çok üzülüyorum banyodan sonra nerdeyse acuç avuç dökülüyo çok üzülüyorum.... bende ne yapacağımı bilmiyorum ama emin ol geri çıkar çünkü benim eskiden çok çok azdı saçlarım hep gene dökülürdü sonra bi ara işte acayip güzel oldu ama hep bakım yapıyodum hiç dökülmüyodu ama şimdi gene eskisi gibi oldu yaaaaa....

benim saçlarım 2 yıldır aynı ritimde avuç avuç dökülüo yerler üstüm başım banyo vs girdiğim her yer saç oluo ve saçımda açılmalar oldu .

sürekli dökülme halinde elimi ne zaman atsam geliyo
sabrım tükendi benim ela

kerastasenin ampülleri var, bölgesel dökülmelerde işe yarayabiliyor. benim çok fazla dökülmesine iyi gelmişti. ön taraftan gitti benim saçlar, alnım açılıp durdu. açıkçası ben hiç takmıyorum. şimdi bu takma saçlar v.s var, tek dert saç dökülmesi olsun. ben o kadar sıkıntıdan sonra kanser olurum ya da beyin kanamasından giderim diye düşünüyordumakannehir ama saç dökülmesiyle atlattıkhihoyyyt

Benim oldu olasali saçlarim çok fena dökûlüyor. hele hamilelik dönemimde!! ama uzuyor tekrardan en azindan benim. hem çok hizli bir sekilde. bence o insanin fizyolojisine bahli olan birsey merak etme tekrardan uzar, belki zaman alir ama, istiyorsan bir doktora basvur

arkadaşım benimde senin gibi 2sene oluyor artık saçlarım çok kötü döküldü sıkıntı sitresten ama benim saçlarım kople gitti seyrek dökülme değil canım saçkıran oldum kel gezdim bide saçım açık daha çok zorlandım sonra eşim kazıdı saçımı ama sıkıntıdan nekadar uzak durursan okadar iyi beni hala yeniyeni kapanıyor açılan yerler ama hala saçım seyrek toka zor tutuyor malesef hint kınasını dene istersen dökülmeyi engelliyor bide saçı kalınlaştırıyor baya bir süre

rejim ve stres kaynaklı saç dökülmesi sorunu yaşadım.
yaptıklarımı yazayım.
ısırganotunu kaynatıp saçıma sürdüm.işe yarıyor dökülenlerin yerine daha hızlı çıkıyor.kaşınmaya başlayınca bil ki saçların çıkmaya başlıyor demektir.fakat saçların boyalıysa kurutuyor.ben de saç dökülmesiyle ilgili forumlarda okuyup uyguladım.
sonra çinko vitamini aldım.saçların çinkoya ciddi anlamda ihtiyacı var çünkü.bol bol ceviz yedim ve verdiğim kiloların bir kısmını geri aldım.
hint yağı kullandım.en çok da ondan memnunum.halen uyguluyorum.hint yağını ılıştırıp saçının diplerine ve diğer yerlerine sürüyorsun.sıcak bir havluya sarıp birkaç saat tutup yıkıyorsun.hint yağı koyu bir yağdır sürerken korkma.saçtan çok rahat arınıyor.en güzeli saçları pırıl pırıl ve yumuşacık yapıyor.hele ki benim gibi röfleden oduna dönmüş saçlar için çok iyi.
şampuan olarak piyasada satılan saç dökülmesini önleyici şampuanlardan kullandım.bioblas.ne kadar etkili olduğunu bilmiyorum.bu kadar uygulamadan sonra hangisi daha iyi geldi emin değilim ama elimden gelen herşeyi yaptım işte.sonuç olarak dökülme durdu.dökülenlerin yerine yenileri geldi.alnımda bir bölüm seyreklik var o kısım çıkarmı çıkmazmı bilmiyorum.az daha kel kalıyormuşum.hint yağını uygulamaya devam edicem saçlarımı yumuşattığı için.
çok geçmiş olsun.inşallah bu problemi yaşayan herkes bir an önce atlatır.çünkü gerçekten çok zor.

rejim ve stres kaynaklı saç dökülmesi sorunu yaşadım.
yaptıklarımı yazayım.
ısırganotunu kaynatıp saçıma sürdüm.işe yarıyor dökülenlerin yerine daha hızlı çıkıyor.kaşınmaya başlayınca bil ki saçların çıkmaya başlıyor demektir.fakat saçların boyalıysa kurutuyor.ben de saç dökülmesiyle ilgili forumlarda okuyup uyguladım.
sonra çinko vitamini aldım.saçların çinkoya ciddi anlamda ihtiyacı var çünkü.bol bol ceviz yedim ve verdiğim kiloların bir kısmını geri aldım.
hint yağı kullandım.en çok da ondan memnunum.halen uyguluyorum.hint yağını ılıştırıp saçının diplerine ve diğer yerlerine sürüyorsun.sıcak bir havluya sarıp birkaç saat tutup yıkıyorsun.hint yağı koyu bir yağdır sürerken korkma.saçtan çok rahat arınıyor.en güzeli saçları pırıl pırıl ve yumuşacık yapıyor.hele ki benim gibi röfleden oduna dönmüş saçlar için çok iyi.
şampuan olarak piyasada satılan saç dökülmesini önleyici şampuanlardan kullandım.bioblas.ne kadar etkili olduğunu bilmiyorum.bu kadar uygulamadan sonra hangisi daha iyi geldi emin değilim ama elimden gelen herşeyi yaptım işte.sonuç olarak dökülme durdu.dökülenlerin yerine yenileri geldi.alnımda bir bölüm seyreklik var o kısım çıkarmı çıkmazmı bilmiyorum.az daha kel kalıyormuşum.hint yağını uygulamaya devam edicem saçlarımı yumuşattığı için.
çok geçmiş olsun.inşallah bu problemi yaşayan herkes bir an önce atlatır.çünkü gerçekten çok zor.

sizin durumunuz bana benziyor ama dökülenlerin hepsi çıktı eski gürlüğüne ulaştı yani saçlarınız öylem.öyleyse çok iyimiş ya.bir bilsem bende eskisi gibi yani 2 yıl evvelki gibi saçlarımın gürleşeceğini hiç sıkılmıcam ama elimde olmuyor işte.dermatoloğa gittim 3 kere kansızlık birde kepek problemim var hem içerden güzel besleniyorum hemde kepek şampuanı kullanıyorum doktorun verdiği.ama o şampuan bitince ne kullanıcam bilmiyorum bitkisel şampuanlardan gözüm korktu kepek kuruluk yaptı.

Benim saçlarımda çok dökülmüştü bir dönem aşırı vitaminsizliktenmiş..
Resmen kel olmuştum önlerde hiç yoktu, saçımı 3e vurduğumu hatırlıyorum mecburen:çok üzgünüm:
6 sene oldu saçlarım geri geldi ama eskisi gibi değil seyrek adece kelliğim kapandı bunada şükür ama doktora git mutlaka bir sağlık probleminden de kaynaklanıyor olabilir ona göre tedavi olursun..

doktora gittim ben zaten kansızlık çıktı.
merak etmiştim bir insanın saçı genetik dışında dökülüp olduğundan çok azaldığında ,belli zaman sonra eski saçları tekrar çıkar mı diye ama kimse doğru dürüst evet çıktı dememiş buda insanı üzüyor.

Bende 4-5 yıl önce diyet yaparak 30 kilo vermiştim.Saçlarım aşırı dökülmeye başladı
Resmen azalmıştı saçlarım.Cildiye uzmanına gittim.Vücudun zayıflmaya tepki veriyor bu şekilde dedim.Vitamin kompeksi verdi.Zamanla düzelir dedi.Öylede oldu.Geri gelir merak etme.Vitaminini al ve zamana bırak.ok.

hangi vitamini kullandınız acaba?
birde ne kadar zamanda saçlarınızın hepsi mi geldi ?
cevappp

Back
X