cumartesi günü kuaföre gittiğimde bahsettiğim saç rengi kahverenginin üzerine hafif sarı ışıltı istemiştim....
sağolsun kendisi saçımı sapsarı yaptı ertesi gün koyu kahveye boyattım bende tabiki de sonuç hüsran....
uçlarında çatallaşmalar oldu saçlarım tiftik tiftik koyun yünü gibi....
hemen yoğun bakıma başladım...
anlatayım sizlere de....
ilk bakımı pazartesi akşamı yaptım zeytin yağı ve yumurta sarısını çırpıp saçımda 3 saate yakın beklettim yıkadım...
2. bakımımı da dün yaptım daha da bi kendine geldi en azından tiftikliği yok oldu diyebilirim....
2. bakımımda sağolsun eczaneci arkadaşım kür hazırladı kürün içine bepantene ampül kırdı doğum kontrol hapı ezdi badem yağı koydu içine onu sürdüm saç diplerime 45-50 dk beklettim bunu uzaması için yaptım ....
sonra saçımdaki kürü iyice durulayıp pantenin yıpranmış saçlara yoğun bakım kremini kullandım.. 3-4 dakika da duşta böylece beklettim.en son saçıma yeni açtığım maden suyunu döktüm diplerine masaj yaptım bu suylada .. duştan çıktıktan sonrada yine pantenin kırık ve çatallaşmış uçlar için serumunu sürdüm kuruyan saçlarıma sonuç baya farkettirdi diyebilirim.....
hee bu arada saç uzaması içinde şampuanımın içine 8-9 adet doğum kontrol hapını ezip içine attım haa öyle bir haftada 3-4 cm uzamasını beklemiyorum ama en azından 1 ay içinde 3-4 parmak uzayacağına inanıyorum sabırlıyım
hepinizi çok öpüyorum