Kızlar yine yardımınıza ihtiyacım var :( HSG hakkında

Evet beni de tek ikna eden bu zaten çocuğumun olma ihtimali beni buna ikna ediyor inşallah o sevinci yaşarız ve çektiğimiz her şeye değer

C kollu makineyle yapılıyor özel kliniklerde. Kesinlikle yukarıdaki yorumda anlatıldığı gibi korkunç bir durum yok ama devlette kullanılan cihaz farklı sanırım. Cihazı yerleştirdikleri aşamanın vajinal ultrasondan hiçbir farkı yok. Sonra sıvı veriyorlar. Verdikleri sıvıda iğne yaptırdığımızda ilaç sıkarken bir ağrı hissedilir ya onun kasıkta olduğunu düşünün. Tıpkı regl ağrısı gibi ama çok kısa süreli. Anestezi gerektiren hiçbir şey yok. Ben ilişkide bile kendini kasan vajina konusunda inanılmaz hassas biriyim ona rağmen hiçbir sıkıntı yaşamadım. Siz hangi cihaz olduğunu bir araştırın eğer c kollu makineyse anestezisiz rahatça girin. Vücudunuza anestezi vermeye değmez

Evet bende vajinal konuda kendimi sıkan biriyim. Bazen ilişkide bile ağrım olur, zorlanırım. Vajinal ultasonda da ilk girdiği zaman değil ama sağ sola çok çevirdi doktor sol tarafa özellikle çok soktu o sıra çok tuhaf bir acı hissettim ellerimi sıktım resmen hatta o gün bile düşündüm bu böyle olduysa film isterse nasıl yapcam diye ve bugün film istedi

Zaten kanama oluyor enfeksiyon olabilir diye dokyor bize 2 gün seks ypmayın demişti

Hsgde o kadar oynatıldığını hatırlamıyorum sanırım daha sabit tutuyorlar. Gerçekten hiç korkmayın kolaylıkla gelir geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…