• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kizlar yine ben ve benim sorularim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Atyil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
356
192
53
37
Arkadaslar size soru degil busefer bir kac sorum oalacak:oops:

Birbucuk senedir cocugum olmuyor adet düzensizligim var kocamin sonuclari iyi guatir hapi aliyorum (50) iki aydir igne vurundum tutmadi

Adet düzensizligi görüp fonal f ve ovitrelle gibi igneler olanlar adetleriniz cocuk tutmadiysa 14 gün sonra geldimi? Yoksa hala düzensizmiydi?

Ignelerden sonuc alamayanlar sonra neler yaptiniz

Adet düzensizligi olanlar Kür uyguladinizmi

Buhar kürü, cörek otu-tarcin-bal kürü, yaki uygulamak istiyorum ne düsünüyorsunuz?

Dr tikaniklik icin bakmak istiyor masrafi 2500 lira civari (bilemiyorum yaptirsam mi? Varsa acmak icin islem yapacak mi?)

Kafam cok karisik cok bulanik cok diplerdeyim iyi degil biliyorum ama elimde degil bazen bosver olmasin diyorum sonra yine basliyor sorular

Simdiden herkese tesekkürler :KK200:

Canim dedigin seyleri yengem tup bebek oncesi kullandı yumurta gelisimi zayifti hatta bir kac sey daha vardi fiyat olarak cok uçuktu.Kur deneyebilirsin abartmamak kaydiyla .Sogan kuru denedin mi mesela

Canim dedigin seyleri yengem tup bebek oncesi kullandı yumurta gelisimi zayifti hatta bir kac sey daha vardi fiyat olarak cok uçuktu.Kur deneyebilirsin abartmamak kaydiyla .Sogan kuru denedin mi mesela
Evet adetimi getirmisti ama bebek felan olmadi

İğne olduğu halde 17. Gün olanları okudum canm ama sen 14 günün sonuna test yapabilirsin soğan kürü bal çörek otu mutlaka yap tıkanıklık için baktırmam gerek varsa olmaz kendini kötü hissetme ablamın yedi sene gelinimizin 11 sene olmadı suan ablamın iki gelini n bir evladı var çok şükür pkoluyum evlenmeden önce altı ayda bir olurdum ki ablam olacağı saati bilirdi 3,5 yıllık evliyim ikinci evladıma hamileyim çok şükür dicem o ki herşey nasip olmasa benm olmazdı sen duanı et kürlerini yap doktorunu dinle ve bekle rabbim tez zaman da kucağını doldursun inşallah

SAOL
İğne olduğu halde 17. Gün olanları okudum canm ama sen 14 günün sonuna test yapabilirsin soğan kürü bal çörek otu mutlaka yap tıkanıklık için baktırmam gerek varsa olmaz kendini kötü hissetme ablamın yedi sene gelinimizin 11 sene olmadı suan ablamın iki gelini n bir evladı var çok şükür pkoluyum evlenmeden önce altı ayda bir olurdum ki ablam olacağı saati bilirdi 3,5 yıllık evliyim ikinci evladıma hamileyim çok şükür dicem o ki herşey nasip olmasa benm olmazdı sen duanı et kürlerini yap doktorunu dinle ve bekle rabbim tez zaman da kucağını doldursun inşallah

Saol canim allahim senden razi olsun bebisini bagislasin. Insallah benimde olur. Bakalim bu ay duyup okudugum seyleri uyguluycam.

Okadar sey yazdim bi saol kismi gelmis
Allah senden razi olsun bebegini bagislasin rabbim. Bu ay bu kürleri deniyecem insallah olur. Insallah allahim banada bi bebek verir. Sana cok tesekkür ediyorum canim inan okadar iyi geldiki sabah sabah ise gidiyorum bogulacak gibiydim. Insallah bu ay güzel haberler aliriz

dıgerlerını bılmemde yakıyı ben denedım bı fayda etmedı canım sırtım hep sıvılce doldu alarjı yaptı tavsıye etmem, sgan kuru deneyebılırsın ama ıyı arastır. Tıkanıklık dedıgın tuplerdekı tıkanıklık mı ? Laparskpı mı yapmak ıstıyr dktrun ? rahım fılmıyle bakılıyr dıye bılıyrdum hatta bende cekıldım rahım fılmı

dıgerlerını bılmemde yakıyı ben denedım bı fayda etmedı canım sırtım hep sıvılce doldu alarjı yaptı tavsıye etmem, sgan kuru deneyebılırsın ama ıyı arastır. Tıkanıklık dedıgın tuplerdekı tıkanıklık mı ? Laparskpı mı yapmak ıstıyr dktrun ? rahım fılmıyle bakılıyr dıye bılıyrdum hatta bende cekıldım rahım fılmı
Damla akitip bakilacakmis narkozla
Bakalim artik herseyi deniycem olana kadar mecbur artik herseyi yapacaz

Damla akitip bakilacakmis narkozla
Bakalim artik herseyi deniycem olana kadar mecbur artik herseyi yapacaz
Canım merhaba nerde yaşıyorsun özel hastaneye gidiyorsun sanırım. Devlet hastanelerinde ücretsiz yapılıyor bu işlem. Ankarada gazi üniversitesi hastanesi mesela. Maddi olarak zorlayacaksa yaşadığın ilde üniversite hastanesine gidebilirsin bunun için

yurt disindayim cnm ben bi arkadasim kadin kliniklerinde yaptirdiklari soylediler bi arastirip gidicem bende

Back