Kızlar yerleşme kanaması olabilir mi

Ben de lele gördüm de rgl sanırım ağrım var biraz ben de bu hafta çarsamba gidicem dr a.. Hormon testi fln mı yaptıracakskn canım
Evet canm prolaktinim yüksekti ilaç kullandım doktor değerlerime bakıcak yine bide tiroidlerim çok hızlı çalışıyo onun için de tedaviye başlıycam hayırlısı olsun artık

Evet canm prolaktinim yüksekti ilaç kullandım doktor değerlerime bakıcak yine bide tiroidlerim çok hızlı çalışıyo onun için de tedaviye başlıycam hayırlısı olsun artık
Sorunu biliyormussunuz en azından düzelince olur inşallah ben de daha yeni baktırıcsm Çarşamba günü sperm testi de vericez bakalım. Şeyi sorucam Dr randevum üç bucukta tok karına kan vermiş olucam sıkıntı olur mu sence

İnşallah düzelince gebe kalırım bu ay süt buharı da yapmayı düşünüyorum üç gün İnşallh faydasını görürüm Yani canm artık kan için aç tok sormuyorlar bana hiç sormadılar erken saat olunca bişi yemiyorum ama geç olunca yiyorum ben bilmiyorum sonucu etkiler mi ha bi tek kadın doğuma gidince idrara sıkışık gidiyorum ultrason için

Aa ultrason için öyle mi olmak lazımmıs. Bana sadece reglken gel diyo ultrason için
Bu ay ben de buhar deneyebilieim rahim soğuklugu oldugunu söylemişlerdi

Sonuç ne oldu acaba

Aa ultrason için öyle mi olmak lazımmıs. Bana sadece reglken gel diyo ultrason için
Bu ay ben de buhar deneyebilieim rahim soğuklugu oldugunu söylemişlerdi
Evet canm hem onun için hemde enfeksiyon için fln damarları açıyormuş üç gün üst üste yapıcam ama çok dikkat edilmesi lazım lohusa gibi oluyormuşsun soğuk sudan fln uzak durup vücudunu sıcak tutman Laz’m bakalım hayırlısı olsun

Buhar dediğiniz ne canım? Bende mi yapsam nasıl oluyor ne zaman yapılmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…