reglime 3-4 gün kaldı 2 gündür ara ara kasık ağrım oluyor bugün çok çok az kahverengi leke geldi bu yerleşme kanaması olabilir mi sanki yerleşme kanaması daha erken olması gerekiyor diye biliyorum. Ovülasyon ile takip ettiğim için biliyorum yumurtlama 13 gün önceydi çatlama ise 12 gün önce . Erken gebelik testi yaptım negatif çıkıyor
reglime 3-4 gün kaldı 2 gündür ara ara kasık ağrım oluyor bugün çok çok az kahverengi leke geldi bu yerleşme kanaması olabilir mi sanki yerleşme kanaması daha erken olması gerekiyor diye biliyorum. Ovülasyon ile takip ettiğim için biliyorum yumurtlama 13 gün önceydi çatlama ise 12 gün önce . Erken gebelik testi yaptım negatif çıkıyor
Ya bende aynı durumdayım reglime iki gün var dün erken gebelik testimde pozitif çıktı bugün kahverengi çok az leke gördüm bazı yerler iki üç gün öncesi olur yazmış ama korkuyorum bilgisi olan varsa lütfen yazsın
Ya bende aynı durumdayım reglime iki gün var dün erken gebelik testimde pozitif çıktı bugün kahverengi çok az leke gördüm bazı yerler iki üç gün öncesi olur yazmış ama korkuyorum bilgisi olan varsa lütfen yazsın
Hayır 5 gün gecikmisti adetim. Benimde günde 2 3 damla şeklinde bence adetiniz gecikince test yapın oncesinde belirti aramak biraz strese sokuyor insanı
Evet net değil ama görünüyordu fotoğrafı bırakayım
Ama yine de beta bakmadan inanamicam galiba
Test markası çok önemli ama yine de güvenmeyin sizde negatifine
en güzel haberi alırsınız sizde inşallah
kızlar bende aynı durumdayım adete 3 4 gün kala başladı günde 1 kere çok az kahverengi tortulu akıntı geldi adet günümde yoğun geldi bi kere sökülecek sandım sökülmedi iki gündür de açık kahverengi koyu sarı gibi devam ediyo peçeteye sildikçe 2 gün gecikmede kan verdim negatif çıktı beklemeli miyim erken mi