- 9 Şubat 2020
- 92
- 18
- 88
- 27
- Konu Sahibi Suskungirl44
-
Cnm normal de böyle olmuyordu kanaman ya o yüzden suphelendim bide adetim duzenliydi bide biraz dikkatli bakınca pembeye benzettim sanırım umutlanasim geldi ondanCanım bu kırmızı zaten
Cnm normal de böyle olmuyordu kanaman ya o yüzden suphelendim bide adetim duzenliydi bide biraz dikkatli bakınca pembeye benzettim sanırım umutlanasim geldi ondan
Çok istiyorum ya umutlanmaktan yoruldumİnşallah vardır canım
Sence değil mi cnm ya çok yoğun değil di zatenYerleşme kanaması genelde çok yoğun olmayan pembe-kahve lekelenme şeklinde oluyor canım
Benim bildiğim günlük pedi doldurmayacak kadar az gelişi ve 3 gün sürüyor olması seninki adet kanı bana göre :)Sence değil mi cnm ya çok yoğun değil di zaten
Canm noldı senin benimde aynı bole oldu 2 gun bundan daha az pempe kahverengı geldı dun ıse baya cok geldi bugunde damla damla sadce 11 gun vardı adetıme benmde cok erken oldumMerhaba kızlar resimde görüldüğü gibi kanın rengi normalde baya kırmızı olurdu sizcede pembeye yakın degilmi adete 3 gün kala oldum 5 gün sürdü ama leke tarzında 3 ped anca dolmuştur normalde regl 3 gün sürer simdiki adetime 8 gün kaldı kan verdim 0.100 çıktı acaba adetten sonra mı belli olur bide yerleşme kanamasi mi resimdeki
Ya bnm normalde bu renge yakın olmazdı o yüzden yerleşme kanamasi aklıma geldi bide çok yoğun olmadım zaten şimdi diğer adetime 7gun kaldı o zmn belli olur ama çok merak ediyorumCanm noldı senin benimde aynı bole oldu 2 gun bundan daha az pempe kahverengı geldı dun ıse baya cok geldi bugunde damla damla sadce 11 gun vardı adetıme benmde cok erken oldum
Banada haber ver canm bura yaz merak ettımYa bnm normalde bu renge yakın olmazdı o yüzden yerleşme kanamasi aklıma geldi bide çok yoğun olmadım zaten şimdi diğer adetime 7gun kaldı o zmn belli olur ama çok merak ediyorum
Veririm inşallah cnmBanada haber ver canm bura yaz merak ettım
Ne yaşadın cnm yerleşme kanaması gibi ise bazilarinki 20 gün sonra belli oluyomus yani diğer adette o yüzden umutlu gibiyim diğer adetime 6 gün kaldıBende bu ay ilk kez değişik bişey yaşadım ve hala adet olmadım testler de negatif gibi 10 gün gecikmem var karnım ağrıyor hayırlısı
Ne yaşadın cnm yerleşme kanaması gibi ise bazilarinki 20 gün sonra belli oluyomus yani diğer adette o yüzden umutlu gibiyim diğer adetime 6 gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?