kızlar yeni evliyim yardım :(

popkek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2011
121
0
46
İstanbul
3 aylık evliyim ama cinsel ilişkiden bir türlü zevk alamadım çok hayal kırıklığına uğradım evlenmeden önce nasıl bir zevk alıcam aceba diye beklerken eşim ne kdr uğraşsada bir türlü boşlmıyorum artk ilişkide acı çekmiyrm ama bişide hissetmyrm artk sadece eşim için ilşkiye gryrm..

Canım önsevişmeyi biraz uzun tutun.. kendini sekse veremiyo musun anlamadım ? sorun nedir ki ... farklı seyler dusunme kendini olaya ver olur mu ..

eşimle konuştum aslnda herkese sordum doktora bile gittim bu yıllar alabilir dedi net konuşmadı daha alışman lazım dedi cinsel birleşme sonucu herhangi bi bşlma yaşayamıyorum farklı şekillerde olmak zorunda oluyo bu olay anlatabildimmi
kimisi doğum yaptktan sonra bu hazzın gerçekleştiğini söylüyo çok kafam karışık .. kendimi verdiğime inanıyorum olaya ama ndn olmdı hala
herkesin evlenr evlenmez oluyormu burda biraz bana yardmcı olablrsenz sevnrm

canım kesinlikle herkes evlenir evlenmez olucak diye birşey yok doktorun açıklamış sana zaten bu bi alışma sureci ciftlerin birbirini tanıma ve keşfetme süreci o yuzden bu sürecin sancılı geçmesi normal birşey.. bende evliliğimin ilk zamanlarında senin gibiydim acı çekiyordum zevk almıyordum ama zamanla tanıdıkça alıştıkça herşey oturuyor zaten ama bu sureçte eşinin yardımcı ve anlayşlı olması ve herşeyi konuşabilmeniz çok önemli...

teşekkürler lale_can 3ay cok uzun bir süre bendemi birşey var aceba diye korktum.. umarım öyle olur :)

3 ay sandigin kadarda uzun bir sure degil alismak icin .. bu is sabirla oluyor ne kadar kafanda buyutursen o kadar uzar ... zevk alamiyoruma odaklanirsan asla alamazsin oluruna birak, stres yapma .. goreceksin zamanla duzelecek ..

rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu :) ayrıca canım cinsel birleşme sonucu orgazmdan kastın vajinal orgazm sanırım ama bunu ben dahil birçok bayan yaşayamamıştır sanıyorum zor birşey çünkü birçok sebepleri olabiliyor o yüzden bunu kendinde bi sorun olarak görme...

evet vajinal orgazmdı kastettğm.. belki bir gün bizde yaşarız:) diğer orgazmda bi problemm yok fakat ben neden evlendm dye düşünüyrm bazen çnkü kızların yüzde 90 ı zaten mastrbsyonu denerler ve başarılı olurlar kendi kendilerini tatmin ederler cnsel brleşmeye hiç gerek yokmuş o zaman olay sadece cocuk yapmakmı aceba veya erkeğin şefkati ve güvenine sığınmakmı bilemiyorum..

yeni evlillik dönemlerinde bu tür düşünceler oluyor tabiki canım ama her iki tarafında mutlu olduğu cinsel bir birliktelik gerçekten zaman alıyor..:)

ayy canım daha 3aylık evliymişsin benim 2sene olacak neredeyse hala tıgg yok eşime aşığım çok seviyorum ama ne yaptıysam olmuyo ben ilk günden bu yana sürekli acı çektim ve doğum yapalı 4ay oldu banada doğum yapınca acın geçer dediler sırf onun için normal doğum yaptım ve 4.ayın sonunda acı hafifledi bitti gibi birşey ama ne yazıkki hala zerre zevk alamıyorum ne yapmam gerekiyo bunuda bilmiyorum doktorada gitmiyorum

ama canım seninki biraz karşılılklı uyumsuzluktan doğan acı olabili (seninki küçük o büyük veya sen normal o büyük böle sorunlarda var) BU arkadaşınki daha başka ve karşılıklı acemilik olbilir ama arkadaşların sölediği gibi daha çok zaman geçmemiş daha ne güzel geceler yaşarsın:)) ilk aylarda olur o kadar seyler...

Sevgili kızım... Bu sorunun cevabını burada bulman imkansız. Rahimde bir sorun olabilir yada psikolojik olarak kendini sıkıyor olabilirsin o nedenle önce bir jinekologa onun önerisiylede gerekli görürse bir psikologa gitmeni öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…