• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar yeni evliyim bir şey bilmiyorum.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gunesdogacakk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2020
316
286
53
Kızlar ovulasın testi nedir? Nasıl kullanılır? Ne zaman kullanılmalı? Kaç gün kullanılmalı? Ben iki aylık evliyim hiçbir şey bilmiyorum🤭 28 günde bir adet oluyorum. Dört gün sürüyor. 19 ekim adet tarihimdi. 22 ekimde bitti. 24 ekimde ilişkimiz oldu. Daha sonra 26,28,29 ve 2 kasım. Sizce tutmuş mudur?

Kızlar ovulasın testi nedir? Nasıl kullanılır? Ne zaman kullanılmalı? Kaç gün kullanılmalı? Ben iki aylık evliyim hiçbir şey bilmiyorum🤭 28 günde bir adet oluyorum. Dört gün sürüyor. 19 ekim adet tarihimdi. 22 ekimde bitti. 24 ekimde ilişkimiz oldu. Daha sonra 26,28,29 ve 2 kasım. Sizce tutmuş mudur?
Test yap doktora git. Yeni evlisin ovu testi için erken yani böyle şeylerle uğraşma tadini çıkar

Yaa arkadaşlar yardımcı olabilmeniz adına bu konuyu açtım. Ana siz hemen eleştiriye geçmişsiniz. Neden ki? Yeni evli olabilirim ama çocuk düşünüyoruz ikimiz de. Eşimi liseden beri tanıyorum zaten onun çok iyi bir baba olacağını biliyorum. Öğrenmek istiyorum o yüzden fikir almak adına sorular sordum. Bunları doktora sorabilecek olmayı ben de biliyorum

Yaa arkadaşlar yardımcı olabilmeniz adına bu konuyu açtım. Ana siz hemen eleştiriye geçmişsiniz. Neden ki? Yeni evli olabilirim ama çocuk düşünüyoruz ikimiz de. Eşimi liseden beri tanıyorum zaten onun çok iyi bir baba olacağını biliyorum. Öğrenmek istiyorum o yüzden fikir almak adına sorular sordum. Bunları doktora sorabilecek olmayı ben de biliyorum
Evet arkadaşlara katılmakla birlikte izlediğiniz yolla yumurtlamayı yakalarsınız adet bitiminden başlayıp bir gün durup bir gün ilişki yaşarsanız ihtimaliniz çok artar

Canım haftada 3 kez ilişki yaşamanız bebek için yeterli.. Sanki ovülasyon testi için çok erken davranıyorsun.. Tabi ki kullanabilirsin ama seni de eşini de ayrı bir sorumluluk ayrı bir strese sokabilir.. Bu da olumsuz etkileyebilir sizi..

Ovülasyon testi ben hiç kullanmadım ama eczaneden alırken sorarsan sana ayrıntılı anlatır..Hem de bütün testlerin üzerinde kullanım şekli yazıyor ama Ben bildiğim kadarıyla diyeyim sana.. İdrar testi gibi oluyor kit halinde alıyorsun sanırım çoklu bir test her gün yapılıyor.. idrarını damlatıyorsun çift çizgi belirirse o gün yumurtlama günün anlamına geliyor ve o günü asla boş geçirmiyorsunuz hani anladın işte 🤪😊

Kullanımı basit ama biraz insana sanki fazla sorumluluk yükleyen bir test gibi geliyor bana.. Bir de ona rağmen bebek o ay olmazsa daha çok strese sokar bence sizi.. Ben yumurtlama takibi yaptığım halde olmadı gibisinden.. Ama şunu bilmek lazım ki o ayki yumurtan ve sperm kalitesi de etkili yani o ay olmaz bir sonraki ay olur ya da daha sonra olabilir..

Bende arkadaşlar gibi çok erken düşündüğünüz kanısındayım ama sizin hayatınız ve Allah izin verir de olursa sizin bebeğiniz olacak..Ondan sonra yaşayacaklarınız ve Onun sorumluluğu da sizde olacağından ne diyeyim bize laf düşmez elbette söylerken farkındayız ama Biz sadece fikrimizi söylüyoruz..

eczaneden alma internetten siparis ver daha uygun oluyo adet bitince baslarsin cift koyu cizgiyi gorene kadar devam。o gunleri degerlendirirsin。 ama stres yapar demedi deme erken daha

Önceden tanımak ayrı evlenince aynı hayatı paylaşmak ayrı. 10 sene çıkanlar evlenince neden 1 yıl sonra boşanıyor sizce? Önceden çıkmış olmanız iyi bir evlilik yaşayacağınıza garanti değil, önce en azından 1 sene bekleyin "evlilik" nasıl bir şeymiş karı-koca olmak ne demekmiş onu deneyimleyin. Herkes aynı tepkiyi veriyor çünkü mantıklı olan bu. 2 ay çok çok çok çok çok erken.

BDV'de bir dolanın insanların neden erken dediğini bir iki konu okuyarak anlayabilirsiniz. Çok okumanıza gerek yok. Her çağın bir gerekliliği var. Bu çağınki ise evliliği oturtmak.
-- Kamu spotum bitti tavsiyeme geçiyorum. --
Bebek istiyorsanız gün aşırı ilişkiye girin sperm kalitesi açısından, her gün olursa kalite düşer. Bir kaç ay bu şekilde deneyin. Sabırsızlanmaya başladıysanız, heves arttıysa. Gidip muayene olunuz eşiniz ve siz. Sorun yoksa yine bu şekilde denemeye devam edin. Varsa o sorunu çözmeye başlarsınız geç de kalmamış olursunuz. Eşiniz muayeneyi geciktirmesin. Günümüzde erkekte sorun çok fazla yaygınlaştı ve bu biraz daha zor çözüm gerektiriyor. Artı sizde amh baktırın. Bu toplam yumurta rezervi demek. Benim düşükmüş geç öğrendim bilsem bebek çalışmalarına daha ciddiyetle başlardım. Ot çöp denemeyin hemen o da stresi arttırır ve bilinçsiz kullanım hormonlara zarar verebilir.
Haa tüm değerler kötüyse de hamile kalınabilir, bu iş tamamen nasip işi. Zira defalarca tüp bebeği tutmayan insanlar da var burda.
Ovulasyon testi vardiya/nöbet usulü çalışan kişilerde işe yarar. Tamamen stres kaynağıdır. Yumurtlama günü geldiğinde hadi sevişelim diye bunu göreb haline dönüştürmek sizi yorar. Takıldığınız noktada burda herkes size her konuda yardımcı olur.
Başka söylemek istediğim bir şey var mı düşüneyim... Sanırım yok. Esenlikler. 🍀

E zaten yeni evliyseniz, ateşiniz başınızdadır daha,her gün veya gün aşırı ilişki oluyordur, hattâ sevişmeye doymuşsunuzdur diye düşünüyorum çocuk aşamasına geçildiyse, o yüzden korunmamanız yeterli. Testle tutma oranından daha yüksek zaten normal bir cinsel hayat varsa tutma oranı.

Ben sizi anladım ve bence buna karar verck olan sizsinizz siz hazırsanz bu baskasnı ılgılwndırmez canım sadece arkadasa katılıyorum bı dusuk veya uzun sure olmadıgı ıcın strese girme ovu testyle gün asırı zaten değerlendirmssn sen yanındakı ınsana ınanıosan bunun zamanı yok bence erken diyen arkadaslar olms ama bunun bi süresi yok bence yanndaki insana inandgn sürece isterse evlliğinin ilk günü olsn

Merhaba . İstersen önce App den ovulasyon takip takvim indir. Onunla takip kolay oluyor. Regl başlangıç itibari ile say ve 9-14 gün aralığında gün aşırı birliktelik sağlıklı bireylerde gebeliği getirecektir beraberinde.

Back
X