Gebeliğe Hazırlık Kızlar yeni düşük yaptım yardıma ihtiyacım var.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Halime sultan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2018
12
3
1
30
Kızlar aranızda yeni bebeğini kaybeden varsa yaşadığım psikolojiyi çok daha iyi anlarsınız 6 haftalıktı bebeğimi kaybettim napcağımı bilmiyorum kafam çok karışık bir daha Hamile kalma olasılığım hemen var mı? Hemen bir tane daha olmasını istiyorum ama sağlıklı bir gebelik olur mu tedirginim bilmiyorum kısaca fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim heyecanı bir hafta yaşadık sonra kaybettik nasibimiz de varmış tabi ki de...

Geçmiş olsun. Neden kaybettiğinize dair doktorunuz birşey dedi mi? Ek korunma süresi vermediyse denemeye devam edebilirsiniz, sıkıntı yaşamazsınız.

Geçmiş olsun. Neden kaybettiğinize dair doktorunuz birşey dedi mi? Ek korunma süresi vermediyse denemeye devam edebilirsiniz, sıkıntı yaşamazsınız.
Bir bilgi vermedi düşük ten sonra herşeyin normal olduğunu söyledi kendim evde düşürdüm zaten o an doktora gitmeye fırsat bulamadım sonradan parça kalmış mı diye kontrole gitmek istedim fakat çok ayrıntılı bilgi alamadım sadece kan uyuşmazlığı varmı dedi ondan kaynaklanır diye o kadar. bende kararsız kaldım denemekte de sorun olmaz herhalde

Sorun olmaz küretaj olanlarda bir kaç ay önermiyorlar sadece. Ki buna rağmen aynı ay içinde hamile kalan kadınlar oluyor. Düşükte parça kalsa sizi acillik ederdi zaten.

Sorun olmaz küretaj olanlarda bir kaç ay önermiyorlar sadece. Ki buna rağmen aynı ay içinde hamile kalan kadınlar oluyor. Düşükte parça kalsa sizi acillik ederdi zaten.
İnşallah sorun olmaz dediğin gibi bir kere düşük oldumu insana bir vesvese geliyor diğerinde de aynı kaybı yaşayacak mıyım, bekliyim mi yoksa hemen deniyim mi kararsız kalıyor insan çok zor bir durum

İnşallah sorun olmaz dediğin gibi bir kere düşük oldumu insana bir vesvese geliyor diğerinde de aynı kaybı yaşayacak mıyım, bekliyim mi yoksa hemen deniyim mi kararsız kalıyor insan çok zor bir durum
Anlıyorum canım cok normal. Sen kalbini ferah tut sağlıklı olsa zaten tutunurdu değilmiş demek. En kısa zamanda gelir bebeğin umarım.

Tatlim ben 8 haftalik bebegimin kalp atisi nedeniyle kaybettim 23 ekimde kurtaj oldum ustunden 3 adet gordum bilerek rahim yoparlansin diye sonra bebek yapmaya basladik hala hamile kalamiyorum tabiki bu bunyeden bunyeye degisir yani demem oki sen dusuk yapmissin karninda olmemis ki korkuyosun hemem basla hemen hamis kalirsin ben kusrtaj oldum daha hamis kalamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…