• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yemek takımı seçimimde bana yardımcı olurmusunuz,çok kararsız kaldım :S

Canım bende 2. takımdan var bende çeyiz için aldım ama kullanmaya henüz balamadım trabzon forumdan 1500 tl'ye aldım takımı ama çatal kaşık bıçak takımı ile birlikte alınca 500 tl hediye çeki vardı onunla da kahvaltı seti almıştım 2000 liraya herşeyi alıyorsun yani:))

1. takımdaki işlemeler zamanla daha da soluklaşıyormuş önce onu söleyeyim ...bulaşık makinasında sık yıkanması önerilmiyormuş.. 2.takım masada daha şık duruyor ne kadar az karmaşa o kadar şık bir masa oluşturuyor çünkü biz mağazada iki farklı model içinde masa hazırlamıştık.. Tercih senin tabi ama kesinlikle 2 derim !..

bernardo kalite olarak nasıl tam bilmiyorum ama bone china çok iyidir.fakat görüntüsü çok kaba ve servisi full desenli.bence 2. çok daha kibar duruyor.iyi günlerde kullanın...:68:

1, beğendim.
benimde takımım bernardo almıştım

ama bone china dan vazgeçme çok ince kaliteli fiyat öbürüne göre yüksek ama değer

Canım ben 1. den aldım, 3aydır bayılarak kullanıyorum :69:
bardak takımının da 1.si var, birlikte çok güzel bi kombin oluyor :))
Hem şık hem de kullanışlı, kesinlikle tavsiye ederim :34:

ben de iki takım arasında kararsız kalmıştım. biri sizinkinin 1.si diğeri ise aldığım takım. fotografını ekliyorum. sizin için de tercih olabilir. ama sizin ikisi de hoş. bir seçim yapamadım doğrusu bunlar arasından. güle güle kullanın hangisi olursa olsun $bahama-bone-china-sonbahar-2010_2.webp:)

ben de iki takım arasında kararsız kalmıştım. biri sizinkinin 1.si diğeri ise aldığım takım. fotografını ekliyorum. sizin için de tercih olabilir. ama sizin ikisi de hoş. bir seçim yapamadım doğrusu bunlar arasından. güle güle kullanın hangisi olursa olsunEki Görüntüle 259066 :)

walla canım aldım ben bugün takımı,hangi takımı alırsan al sana tavsiyem aldığın şubede alacağın paketleri açtır kontrol et,kırık oluyo bazı tabaklar,bazıları lekeli,çizik ben eve gelip baktım şoka girdim bu kadar para veriyoruz,bernardo kalite kontrolden bir haber yazıklar olsun yani!!! şimdi götürcemde değiştirceklermiş ne zaman değiştirirler Allah bilir..bu sitede birkaç arkadaşta bu problemi yaşamış şimdi gördüm http://www.kadinlarkulubu.com/mutfak-arac-gerecleri/208216-bernardo-yemek-takimi.html burdan araştırabilirsiniz:30:

walla canım aldım ben bugün takımı,hangi takımı alırsan al sana tavsiyem aldığın şubede alacağın paketleri açtır kontrol et,kırık oluyo bazı tabaklar,bazıları lekeli,çizik ben eve gelip baktım şoka girdim bu kadar para veriyoruz,bernardo kalite kontrolden bir haber yazıklar olsun yani!!! şimdi götürcemde değiştirceklermiş ne zaman değiştirirler Allah bilir..bu sitede birkaç arkadaşta bu problemi yaşamış şimdi gördüm http://www.kadinlarkulubu.com/mutfak-arac-gerecleri/208216-bernardo-yemek-takimi.html burdan araştırabilirsiniz:30:

kardeşim de kahvaltı takımı falan almıştı sorun yaşadı. genelde sorunlu çıkıyormuş diye duymuştum.

Kesinlikle 1 derim arkadaşım! Tabakların desenlerinin üzerine yemek geleceği için ortasındaki desen görünmeyecek, sadece kenarlarında az bir kısım görünecek. Zaten bardak takımının da sadece ucunda var deseni. O yüzden ortada karmaşa falan olmayacak. Aksine 2.takımı alırsan tabağına yemek koysan da kenardaki deseni olacak + bardaklarının da her yerinde desen var, bence bu takımın görüntüsü daha karmaşık :9:

Back
X