Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rengıde bu evet :) oda komple beyaz olcak sanıyorum bır terslık olmazsa boyle ıstıyorum yanı ben bıraz abartılı ıstedım nasılsa sıkılıp bır kac ay sonra daha gundelık yatak ortulerı sererım yenı gelınken bıraz abartıyım dıye dusundum:)Güzel ama ben daha sade ve yumuşak seyleri seviyorum rengi de bu renk mi??
Beyaz yatak odasına beyaz yatak örtüsü çok yanlış bir tercih bence, sonuçta yatak örtüsünü vurgulayacak bir renk tercih etseniz bence çok daha güzel olur.Yatak örtüsüne gelince, benim pek tarzım değil açıkçası, yani bana göre kötü bir yatak örtüsü.Ama madem siz böyle abartı birşey almak istiyorsunuz o zaman renk tercihinizi değiştirmenizde fayda var.fikirlerinizi almak istedim![]()
fikirlerinizi almak istedim![]()
fikirlerinizi almak istedim![]()
Sevdiyseniz güle güle kullanın inşallah
Ben abiye yatak örtülerinden hoşlanmıyorum ama 1.000 TL'lik gelin yatağı örtüsü beğenip para biriktiren arkadaşım da var :)) Biraz zahmetli iş sermesi, yıkaması, bakımı vs ama bunları bilerek almışsındır zaten.
Bir de damat adayı ne diyor? :)) Benim ki çeyiz alışverişim için şöyle bir istekte bulunmuştu; "Hayatım böyle kabarık kabarık (fırfırlı demek istiyor) bir de kaygan kaygan (saten demek istiyor
) şeylerden alma, olur mu?" :))
Canım güle güle gülekullan :) sevmiştin alışsın gerisi boş. Bence odanın beyaz olması ve yatak örtüsünün beyazolmasın da takılma yani hiç de öğle boğmaz zaten eyalım kendi içaçıcıdır. Düşün bir kehhevleirkhn gelinlik giyiyoruz ve ayakkabıdan duvara bhyaz oluyorz boğuyomuyuz :) hayııırrr :) hem zaten odaya girecek objeler. Vazo içindeki canlı rengarenk mevsm çiçekleri odamızı msssler gibi yapacak.
Abartılı mı evet abartılı şahsen beim tarzım olmadığı için almamıştım ama bana kalsaydı eğer benim yatak örtüm bile olmayabilirdi. Canım Annecim işlemeli yatak örtülerimi yaptırmış. Patchwork bile yaptırmış. Kanaviçeli nevresim takımlar yaptırmış. O el işi dantelleri tahta masa örtülerinin içineişletmiş. Iyi ki yapmış. Şimdievlilik hazırlığı yapan tüm gelin adaylarıma gıpta ediyor olabilirdim. Kullanırsın kutlamazsın. Ama olmadı almadım demezsin. Hiç içnize bırakma imkanların doğrultusundacanım :)
cok guzel bır yorum yapmıssın tesekkur ederım :) olumsuz yorumlara pekte aldırıs etmedım buraya koydum ınsanların fıkrını sordum herkes farklı begenılere sahıp benı etkılemıyor yanı :) ıllaki odayı ıkı renkle kombıne etcez dıye bır durum yok bencede sana katılıyorum hıcte boğmazzzz :) annecıgının ellerıne saglık :)benım annem yok canım kendı ımkanlarımla yapıyorum bende ne guzel içinde kalmamıs sevındım:)
Canım üzgünüm ben bilemedim![]()
Olacak tabiki olumsuz yorumlarda ama dediğim gibi kullandığın renk bir siyah mavi pembe olsaydı çok fazla denebilirdi ama beyazdan bahsediyoruz. Hiç bir zaman fazla değildir:) yatak odası takımını bilemiyorum ama tabikii tüm oda salt beyaz olmayacak ki dediğim gibi bunun objeleri var. Olsa ki beyaz temiz renkte güzeldir. :)
Ben evimi yaptırırken parkeleri çok açık bir renk seçmiştim eşyalarımın renginde taş rengiydi herşey çok açık demişlerdi olsun dedim ferah olur :) burun kıvıranların hepsi şimdi bana gelince senin evin ne kadar ferah diyor:)
Allah kolaylık versin canım :) herşey gönlünde olsun :) paylaşırsan da takipteyim :)
evet kullanan sensın senın sevmen begenmen herseyden onemlı ama bende boyle almadım hanı zevk meselesı
canım güle gülee kullan çok güzelmiş..benim yatak örtüm bile yok uyku seti duruyor![]()
Çok kullanışlı bir şey değil bence.
Daha sade ve daha şık modeller de var.
Hem beyaz odaya beyaz yatak örtüsü olmaz.
Uyumlu değilde , boğucu bi beyazlık olur diye düşünüyorum .![]()
canım tabıkı gundeliğe kullanıslı olmayabılır ama yenı gelın yatagı olcak :) bir sure için benım zevkıme uygun bır model daha dogrusu ıstedıgm mobılyayla paralel :) tesekkurler yorumların ıcın
Anlamıştım zaten ama bütün yorumları okumadan cevap verdim.
Günlük kullanıma kesinlikle uygun değil.
Gelin yatağı için 1 kez sereceksin ama.
Şöyle daha farklı bir şey alsan olmaz mı?
Gündelikte de kullanacağın bir şey? :26:
aldımmmm bıle ben bunu :) uygunada aldım oyle cok para vermedım yanı ınsallah mobılyalarımı alınca yatak ustunde gor sen bu yatak odasıda çok rüküş gosterdı örtuyupp
aldıgım markanın katolog fotosu bu :)