Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim eltimin de yatak odası koyu kahve. Krem hani şöyle dantelli gibi tüller var ya onlardan aldı. Halı olarak da krem peluş yolluklardan aldı. Gayet şık oldu krem kahveyle güzel olur düşünüebilirsin.
yatak odası önemli bi yer olarak düşündüğüm için dinlendirici renkler tercih ettim ben krem kahve daha cok göz yorar biraz renklılık getırebılrsın bence mesela ben turkuaz aralarda krem rengı olan bi perde yaptırdım halımda turkuaz krem cok ta güzel oldu uzmanlarda lila ve turkuaz tonlarının yatak odaları ıcın ıdeal oldugunu söyluyor
benimde yatak odam kahve ve yatak örütm beyaz içinde pullar var.duvar rengini açık lila yaptım.tülümde beyaz içinde duvar badanasıyla aynı renkte açık lila çiçekler var.kalın perdem de mor.Bu şekilde çok güzel uyum oluyo.ve bu renkler yatak odası için çok ideal.araştırmıştım karar vermeden önce.:))