• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yatak odası hakkında yardıma ihtiyacım var

canan5454

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
2
0
36
İstanbul
benim yatak odam koyu kahve yatak ortüm krem perde ve halıda kararsız kaldım hangi renk ve model yaptırabilirim mayısta dügünüm var ama çok kararsızım

Yeşilin bazı tonları da, gerek tek başına, gerekse bej ve/veya kahverengi ile birlikte uygun olabilir.

Benim eltimin de yatak odası koyu kahve. Krem hani şöyle dantelli gibi tüller var ya onlardan aldı. Halı olarak da krem peluş yolluklardan aldı. Gayet şık oldu krem kahveyle güzel olur düşünüebilirsin.

yatak odası önemli bi yer olarak düşündüğüm için dinlendirici renkler tercih ettim ben krem kahve daha cok göz yorar biraz renklılık getırebılrsın bence mesela ben turkuaz aralarda krem rengı olan bi perde yaptırdım halımda turkuaz krem cok ta güzel oldu uzmanlarda lila ve turkuaz tonlarının yatak odaları ıcın ıdeal oldugunu söyluyor :D

benim yatak odam koyu kahve yatak ortüm krem perde ve halıda kararsız kaldım hangi renk ve model yaptırabilirim mayısta dügünüm var ama çok kararsızım

benimde yatak odam kahve ve yatak örütm beyaz içinde pullar var.duvar rengini açık lila yaptım.tülümde beyaz içinde duvar badanasıyla aynı renkte açık lila çiçekler var.kalın perdem de mor.Bu şekilde çok güzel uyum oluyo.ve bu renkler yatak odası için çok ideal.araştırmıştım karar vermeden önce.:))

mobilyanız koyu renk olduğu için krem ve bejden başka renkler odanıza uygun olmaz bence.. krem iyidir iyi :))

Back
X