kızlar yatak odama ne renk nevresim ve perde olur? yardım lütfen

nyilmaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
11
1
0
Eskişehir
kızlar yatak odama ne renk nevresim ve perde olur? odamın rengi krem. tabi mobilyalar bu resimdeki gibi ayrı ferah durmıcak. küçük bir oda. renk konusunda seçemedim. ne renk bir yatak örtüsü ve perde tül almalıyım? $yatak odası.webp$yatak odası.webp

Bence canlı tonlarda bir şey kullanabilirsin,canlı derken pastel ama renkli şeyler yani.Mesela yatak odalarında mor ve gülkurusu tonları gerçekten hoş duruyor istersen bir bak o renklere de.

Aynı kararsızlık bende de var. Kendi evimize geçeceğiz, Yatak odası mobilyalarım kahve ve krem. Benim halı ve perde yenilemem gerek, ikisini de krem üzerine canlı renkli desenler içeren modeller olabilir diiyorum, hatta odayı canlandırmak için, daha da ferah hale getirmek için karyola başının olduğu yere duvar kağıdıyla tamamlamayı düşünüyorum.

pudra pembesi veya narçiçeği en olmadı ekru..... açıkrenkleri tercih etmelisin mobilyan koyu olduğu için .

Kızlar bildiğiniz gibi kırmızı insanlarda bazı dürtüler uyandırabilir yatak odasında :76: bence kırmızı renk iyi bir seçim olabilir :76:

Pudra, krem ya da beyaz çok güzel olur bence.
Mobilyalarınız koyu renk olduğu için koyu renkler
odayı boğar, çok canlı renkler de gözü yorar.
Yatak odaları biraz huzurlu olmalı bence.:17:

Canım bence de daha açık tonlar tercih etmelisin, eşyaların koyu renkmiş, odan da küçükse, halı, örtü ve perdelerinle odana ferahlık kazandırmalısın...
Ekru, krem veya bej tonları odana yakışacaktır diye düşünüyorum :34:

Back
X