• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu kızlar yatağınızın ve bazanızın yüksekliği kaç cm

sekerim00

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
6.150
9.642
398
kızlar ben bazamı yüksek ayak aldım 40 cm civarı.. yatağımıda iyi alıyım diye 30 cm aldım toplam 70 cm oldu ve çok yüksek geldi sonradan sakin kafayla düşününce.. şimdi yatak araştırması yapıyorum yardımcı olurmusunuz bana sizinkiler kaç cm boyum zaten kısa ilerde sıkıntı olur ve başlığımın modelini kapatır diye düşünüyorum açıkçası. visco yataklar daha ince oluyormuş sanırım :26:

kızlar ben bazamı yüksek ayak aldım 40 cm civarı.. yatağımıda iyi alıyım diye 30 cm aldım toplam 70 cm oldu ve çok yüksek geldi sonradan sakin kafayla düşününce.. şimdi yatak araştırması yapıyorum yardımcı olurmusunuz bana sizinkiler kaç cm boyum zaten kısa ilerde sıkıntı olur ve başlığımın modelini kapatır diye düşünüyorum açıkçası. visco yataklar daha ince oluyormuş sanırım :26:

benim yatağım tam 80cm oldu canım baza dediğin gibi 40cm yatakta hem visco hem torba yay var bide üstünde çıkabilen ekstra yumuşak kısmı var geldi şuanda evimizde ama inanılmaz rahat ben asla değiştirmeyi düşünmüyorum yüksek başlık alırsın canım sende kadife kumaştan yüksek başlıklar oluyo onlar hem çok şık duruyo hemde yatağın başlığını kapatmamış olur bence:31:

benim yatağım tam 80cm oldu canım baza dediğin gibi 40cm yatakta hem visco hem torba yay var bide üstünde çıkabilen ekstra yumuşak kısmı var geldi şuanda evimizde ama inanılmaz rahat ben asla değiştirmeyi düşünmüyorum yüksek başlık alırsın canım sende kadife kumaştan yüksek başlıklar oluyo onlar hem çok şık duruyo hemde yatağın başlığını kapatmamış olur bence:31:

Canım kötü durmuyomu yaa yatak örtün falan nasıl yakıştımı kısa gelmedimi yanları resim varmı gösterebilirmisin benim boyum kısa hamile kalırsak bide napıcaz senin boyun kaç kız 80 cmde çok yüksek yaa nasıl alışcan :D bn 70e çok diyom bide :D

daha örtü sermek kısmet olmadı 3 ay sonra çeyiz sermemde görcem artk nasıl durduğunu:9::9: senin yatak odan klasik canım keşke kendinden bazalı yataklardan alsaydın bu başlığı kapatabilir bencede değiştirme gibi bir imkanın yokmu yatağı?

daha örtü sermek kısmet olmadı 3 ay sonra çeyiz sermemde görcem artk nasıl durduğunu:9::9: senin yatak odan klasik canım keşke kendinden bazalı yataklardan alsaydın bu başlığı kapatabilir bencede değiştirme gibi bir imkanın yokmu yatağı?

senin bazan nasıl canım :26: sandıklı değilmi bazan :26:

senin bazan nasıl canım :26: sandıklı değilmi bazan :26:

sandıklı tabiki canım bak aşağıdaki gibi yataklar var bazası içinde ayaksız normal bazalara göre birazcık daha az derinliği ama hiç olmamasından iyidir bence:31:

$amore_ytk_beyaz_baza_ayr_b.webp

Benimde öle bi sıkıntım var kızlar başlık alçak olduğu için başlığı göstermıyor.Bazasız da bı işe yaramıyor.Yatak odasını alacğım yer başlığı biraz daha yüksek yapacak.Alttan destekleyeceklermiş.O zaman olur ınş bakalım.:45:

Back
X