kızlar yasım 32 sozlum annesıne hızmetı saygı olarak goruyor ama annesı kocasına d hızmet etmıyor

sızce ben evlenebılır mıyım

• evet herseye ragmen evlenebılırsın

OY: 1 33,3%
  • hayır evlenemezsın

OY: 2 66,7%

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .

Sen mi yanlış anladın yoksa ben mi yanlış anlıyorum bilemedim. Okumadan kastım kitaplardı dua değil.

Evet Ocak23 haklısın kimse değişmez degıstımeyede niyetim yok zaten insan olsunlar yeter kimseyi istemediği birşeye yapmaya zorlamasınlar yeter kendileri yapmamışlar yapmadıkları sey icin yaptırıma zorlamaya haklarıda yok Allahım beni ve tüm kardeşlerimizi resıd ismi ılen doğru yolda olanlarla Haşr etsin gelenekcı gorenekcı şaşırmışlarla değil amın

Sen mi yanlış anladın yoksa ben mi yanlış anlıyorum bilemedim. Okumadan kastım kitaplardı dua değil.
Allahım razı olsun eyvallah kitap olsun Allah için olsun hangisi olsa okuruz Allahın izni inayeti ılen elhamdülillah lakin bu kıtapları yazmak niye yasak onu anlamıyorum nlp ise okusam karsımdakıne anlatamadıktan sonra bir faydası olmuyor ki Allah cc kimi insanı konuşma kabiliyeti yüksek yaratıyor kimini ıse düşünme kabiliyeti yüksek yaratıyor ama insan öyle insan ki bazen tüm bu lutuflara duyu organlarına rağmen Allah için anlamıyor basiret gözü kapalı ise ne yapabilirim ki

Senin böyle olduğunu düşünüyorum. Anlamaya çalış. Biraz değil çok düşün. Başkalarının yanlışlarına kafanı yoracağına kendi yanlışlarına kafanı yor.

Senin böyle olduğunu düşünüyorum. Anlamaya çalış. Biraz değil çok düşün. Başkalarının yanlışlarına kafanı yoracağına kendi yanlışlarına kafanı yor.
Eyvallah gerçekten haklısınız kendi kusurunu gören başkasının kusurunu gormezmıs peki hep kusur arayanları ne Yapmalı :)
Ne güzel dediniz birde bu dediğiniz meseleyi karşımdaki insanlar uygulayabılse de bende nefes alsam hayatı özgürlüğü kısıtlanan benim karşımda saygı dıye hizmet bekleyen insanlar var ve ben okudukça karsımdakı okumayanlar değişecek öyle mi okumayı bıraktıgımdan beri ılme dair iletişim kuramadığım cevremle iletişime gecmeye basladım çevremdeki insanlar önce şu dizi tv sacmalıgından kurtulsalar gelenek görenek diye evlenmek isteyenlerin yollarını kapatmasalar bizde okumaya daha çok yönelip ufku geniş insanlarla oturabilir ufku geniş cocuklar yetıstırebılırdık inşa Allah dua olsun eyvallah bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…