kızlar yarın evliliğimin 2.yıl dönümü bana önerileriniz lazım.

Ellibirincikisi

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
4.481
1.039
373
İstanbul
slm güzel bayanlar ben yarın tam 2 yıllık evli olacağım ilk yılım biraz buruk geçmişti çünkü o ay kirayı verememiştik ve taksitlerimizi ödeyememiştik kutlamıştık ama ya ne olcak bu borçlardı konumuz hep ama şimdi allaha şükür çok az borcumuz kaldı oda eşe dosta ben eşimle başbaşa bir akşam geçirmek istiyorum klasik yemekti pastaydı olayınamı gireyim yoksa başka fikriniz varmı?:hooray:

ilk seferi kutlayamamıssınız bu sefer bence dısarıda kutlayın şık bir yerde..

sonra da evde kutlarsınız :jeyyar:

canım başbaşa olun da tabii güzel bir yemeğe gidebilirsiniz ya da evde sen güzel,romantik bir masa hazırlayabilirsin. nice senelere bu arada

bence pasta fln deil yani mum ışığı tabiki harika bir masa yemeğe ve dansa uygun bir müzik birer kadeh kırmızı şarap (içki kullanıyorsanız ) yemekten sonrada sana sürprizim var de sizin 2 senedir olan fotolarınızdan daha önceden flört döneminden başlayarak sırayla slayt yap bilgisayar veya tv de izlet en sonundada seni çok seviyorum iyiki hayatımdasın gibi bişiler yaz slaytın sonuna ve snde çok şık bakımlı ol eee artık gerisinide ben sölemiiiim kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…