Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kızlar yarım ay çıtçıt alıyorum sizce alsammı ?

AylakMadam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
240
0
46
İstanbul
Merhaba kızlar yine sizin derin bilgilerinize ihtiyacım var bu konuda ...Benim saçlarım kısa ama ço kdegil hani orta kısalıkta ama omuzlarımdada degil açıkcası küt misali gibi...çıtçıt arayışıma devam ederken bi arkadaşta yarım ay çıtçıt gördüm ve benim saç yapıma çok benzettim benimde saçlarım kabarık ve kuru oysaki piyasadaki tüm çıtçıtlar hep pırasa gibi pürüssüz...
o yüzden bende yarım ay çıtçıt almaya karar verdim ama yarım ayın kullanımı nasıldır birde boyu konusunda endişelerim var 55 cm imiş bana uyarmı gögüs altıma gelsin yeter diorum ben boyumda zaten benim hiç uzun sayılmaz boyum 1,55 fln....
kızlar resimleride ekliyecegim lütfen yarına kadar birşeyler söyleyin yarın almayı düşünürum gerçek saç kız 2 yıl kullanmış 100 tl dio fiyatıda uygun geldi 150 grm şuan maddi açıdanda cazip geldi gerçegi söylemek gerekirse...lütfen yorumlarınızıa ihtiyacım var :(

$1.jpg $2.jpg

canım ben yarım ay kullanıyorum çokda memnunum, kullanışsız derlerken neden bahsediyorlar anlamadım, senin yerinde olsam 2 yıl kullanılan saça 100 lira vermem çünkü çıtçıtı yıkıyorsun, fönlüyorsun bi çok işlemden geçtikçe dökülmeler illa ki oluyor. Kaç gram acaba alacağın çıtçıt?

canım ben yarım ay kullanıyorum çokda memnunum, kullanışsız derlerken neden bahsediyorlar anlamadım, senin yerinde olsam 2 yıl kullanılan saça 100 lira vermem çünkü çıtçıtı yıkıyorsun, fönlüyorsun bi çok işlemden geçtikçe dökülmeler illa ki oluyor. Kaç gram acaba alacağın çıtçıt?

ben 6 parca kullanıyorum..zorlanıyorum takarken..bu şekilde kullanımı kolay demişsin..at kuyrugu yada topuz yaptıgında sıkıntı oluyormu..

İnşallah almamışsındır o çıtçıtları. Kullanılmış çıtçıta 100 lira verilmez çünkü.

Yarım ay çıtçıt kullanan arkadaşlar memnunlar mı ? Doğal duruyor mu ? Parçalı mı yoksa yarım ay çıtçıt mı kullananlar görüş belirtseler iyi olurdu.

ben 6 parca kullanıyorum..zorlanıyorum takarken..bu şekilde kullanımı kolay demişsin..at kuyrugu yada topuz yaptıgında sıkıntı oluyormu..

hayır canım at kuyruğuda yapıyorum, topuzda hiç bi sıkıntı olmuyor. ben ilk alırken 6 parçayı tek tek takmayı, görünmemesi için iyi kamufule etmeyi başaramayacağımı düşünmüştüm o yüzden 6 parçadan uzak durdum. Ben hergün kullanıyorum çıtçıtımı o yüzden yarım ay beni zorlamıyor. yarım ay 3 parça zaten bi büyük parça var arkaya takılan bi de iki küçük parça var onlarıda yanlara takıyorum. Eğer topuz ya da at kuyruğu yapacaksam hepsini arkaya takıp saçımı sonra topluyorum. :12:

hayır canım at kuyruğuda yapıyorum, topuzda hiç bi sıkıntı olmuyor. ben ilk alırken 6 parçayı tek tek takmayı, görünmemesi için iyi kamufule etmeyi başaramayacağımı düşünmüştüm o yüzden 6 parçadan uzak durdum. Ben hergün kullanıyorum çıtçıtımı o yüzden yarım ay beni zorlamıyor. yarım ay 3 parça zaten bi büyük parça var arkaya takılan bi de iki küçük parça var onlarıda yanlara takıyorum. Eğer topuz ya da at kuyruğu yapacaksam hepsini arkaya takıp saçımı sonra topluyorum. :12:

cok iyi..araştırdım..tek parcaları birleştirim yarım ay yaptırabiliyormusuz..

ama ben kuaförume verdim satıcak benimkileri..ve yenisi alıcam yarım ay olarak.bunuda deniycem :) tşk ederim..

Back