• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardımmmmmm:((((((((((

dargit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
54
0
46
Adana
kızlar henuz evimiz yok daha belirlenmedi bile ama ben borcsuz evlenmek istediğim icin esyalarıma şimdiden bakıyorum su takımları begend,m ama yardımcı olurmusunuz yanlız salon takımındaki kaherengi takım yemek odası takımına uygun bi kumaş seçilecek

Eklentiler

• $koltuk-takimi.webp
    $koltuk-takimi.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 139
  • $phoca_thumb_l_yenimobilya (3).webp
    $phoca_thumb_l_yenimobilya (3).webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 97
  • $phoca_thumb_l_yenimobilya (12).webp
    $phoca_thumb_l_yenimobilya (12).webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 85
  • $yatak-odasi.webp
    $yatak-odasi.webp
    39 KB · Görüntüleme: 110
merhaba .
canım öncelikle bir evin olur inşallah ve ondan sonra ona göre eşya bakmanı tavsiye ederim. çünki her evin ayrı ölçüsü var ve eşyada ona göre alınmalı bence .

bir an evvel evin olur inşallah ve istedigin gibi döşersin .:16:

dargit merhaba,

bu takımların arasında 3 numaralı kahverengi takım güzel gözüküyor..
ilk fotoğraftaki yemek masasının vitrini bana çok abartı geldi, keşke vitrinin o çerçevesi olmasaymış..
şimdiden hayırlı olsun..

slm canımmmm :) yemek takımına bayıldım koltuklara gelince 2 ni alternatifi sevdim ama kumaş renkleri acık tonlar olmalı yasama alanınızı daha geniş gösterir.Acık renk iyidir candır <3

yatak odası süper koltuk takımıda açık renkli olan.hayırlı olsun.ama yemek odası pek güzel değil başka altarnetif yokmu açık renk daha iyi olurdu sanki tabi zevk meselesi.

Son düzenleme:
Henüz satın almadığın için yazmakta sakınca görmüyorum : Yemek takımı korkunç.
Yüksek tavanlı bir şatoda yaşamayacaksan böyle iddialı bir model almamalısın.
Üzgünüm ama sanki Adams Ailesinin mobilyası gibi duruyor.
Modeli geçtim,tek vitrin bile bazı evlere fazla gelirken,2 tane vitrini var.

Henüz satın almadığın için yazmakta sakınca görmüyorum : Yemek takımı korkunç.
Yüksek tavanlı bir şatoda yaşamayacaksan böyle iddialı bir model almamalısın.
Üzgünüm ama sanki Adams Ailesinin mobilyası gibi duruyor.
Modeli geçtim,tek vitrin bile bazı evlere fazla gelirken,2 tane vitrini var.

yemek odası takımı konusunda tamamen katılıyorum..çok fazla ve boğucu..böyle eşyalar alırken daha iç açıcı şeylere bakmalısın.bir zaman sonra sıkılabiliyorsun..beyaz koltuk ve yatak odası takımın hoş..ama kahverengi takım yine boğucu olur..bence daha renkli şeylere bakmalıısın.

kızlar henuz evimiz yok daha belirlenmedi bile ama ben borcsuz evlenmek istediğim icin esyalarıma şimdiden bakıyorum su takımları begend,m ama yardımcı olurmusunuz yanlız salon takımındaki kaherengi takım yemek odası takımına uygun bi kumaş seçilecek

aman aman evi belirledikten sonra eşya al yoksa bizim gibi diğer odalara dağıtmak zorunda kalırsın :)

altın sarısı benim de vazgeçilmezim çok severim salonumda aksesuar ve aynada kullandım ama bu senin yemek odan tam müzelik şekerim sarayda mı oturacaksın bu ne kasvet bak sonra üstüne üstüne gelir ben zamanında yaptım zaten kahverengi mobilya hatası ay ne toz ne toz..keşke bi uyaran olsa alma deseydi ...iyi düşün yatak odasına bayıldım oturma grubu da şahane bence yemek odanı da beyaz al olsun bitsin ...tüm ev uyumluysa zerafet oluyor başka türlü sevmiyorum ben..

Yemek odan ile salon takımın güzel yalnız koyu biraz bunun yerine koltuğu süt kahve yapıp yemek takımıınıda ahşap beyaz yada sade beyaz alman en güzeli olur diye düşünüyorum modeller çok güzel renk koyu canım sadece

1 ve 3ü salonda 2yi oturma odasında kullancaksın galiba?

bu tarzı çok daha güzel mobilyalarla yakalayabilirsin bence. bu bölümde güzel döşenmiş evler vardı avangarde tarzda. ilk aklıma gelen airlikfeer'in evi.

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/566321-airlikfeerin-ask-yuvasi.html

açık rennk sevmiyorsan bile yemek takımı özellikle çok kaba koyu renkli daha şık takımlar bulabilirsin ve bu mobilyaların mağazası markası nedir bilmiyorum ama çok bütçeyi zorlamadan daha kaliteli görünen modeller bulabilirsin.

yemek odası almamanı tavsıye ederım kı bana kaba geldı zaten ama ben hıc almamanı tavsıye ederım bı tv unnıtesı yeterlı
ortam genış olsun napacaksın vıtrını bence
oturma grubu bana hoş gelmedı berjerlı daha kıbar küçük takımlara bakmanı tavsıye ederım
salon tkımı da çok koyu krem beyaz pudra pembesı gıbı açık renkler önerırım
bence...

hayırlı olsun tatlım inşallah Allah tamamına erdirsin öncelikler..nacizane fikrim koyu renklere fazla yönelmişsin için daralır bir süre sonra ah neden böle seçtım deme bence yemek odasının modeli vee rengi çokk ağır..sankı evini yıllar sonra yenılemiş ileri yaşta bırı tercıh edebılır belkı ama bence açık soft renler daha içini açacaktır....yatak odasını beğendim.kolay gelsin

bence para biriktir.mesela altın al koy

cnm yatak odası hariç diğerlerini düşünme derim ben çok koyu renk boğar insanı daha açık renklere bakmanı tavsiye ederim illa koyu renk olsun diyorsan koltuk takımını koyu renk al yemek odan beyaz olsun:34:

Back
X