Gebeliğe Hazırlık Kizlar yardimmmmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Httttf0101

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2020
320
229
23
34
Adetime 8 gun var bu 2 ayi iyi değerlendirdim. Ama hergun beyaz krem gibi akıntım geliyor sebebi nedir sizce mantar enfeksiyonumu. Yoksa gebelik belirtisimi. Arada gelirdi ama suan bu ay hep geliyor.

Şuan belirtiler için çok erken . Bekleyin 5 gün sonra erken gebelik testi yapın. Hamilesiniz demek şuan çok yanlış olur. Akıntılar yanıltabiliyor yani şart degil hamile kadında akıntı olması. Ama umarım hamilesinizdir

Aynen ama bu kadar gelmezdi bende diyorum mantar enfeksiyonumu acaba umutlanmak istemiyorum

Adetime 8 gun var bu 2 ayi iyi değerlendirdim. Ama hergun beyaz krem gibi akıntım geliyor sebebi nedir sizce mantar enfeksiyonumu. Yoksa gebelik belirtisimi. Arada gelirdi ama suan bu ay hep geliyor.
Beyaz yogun krem gibi mi bende de oluyodu o adet oluyodum sonra insAllah hamilesindir ama fazla ümitlenme herkesin ayni olmuyor

Canım öncelikle Rabbım nasip eder inşallah Gelen akıntın kokulu ise enfeksiyondur , ama kokusuz ise bunun bir çok nedeni olabilir ; gebelik , pms dönemi gibi .. eğer gebelikten şüphen var ise adete 5 gün kala test yap derim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…