- 3 Nisan 2020
- 320
- 229
- 23
- 34
- Konu Sahibi Httttf0101
-
8 gun var daha adetime canim. Beyaz ayni krem merhem gibiCnm test yaptın mı
Gebelik var bence akıntın krem gibi mi
Yaaa keske umutlanmak istemiyorumHamile sin cnm tahminim
Cnm yınede yapsaydın test zaten çıkar yani adetin üzerinede kalmış olabilir sin8 gun var daha adetime canim. Beyaz ayni krem merhem gibi
Aynen ama bu kadar gelmezdi bende diyorum mantar enfeksiyonumu acaba umutlanmak istemiyorumŞuan belirtiler için çok erken . Bekleyin 5 gün sonra erken gebelik testi yapın. Hamilesiniz demek şuan çok yanlış olur. Akıntılar yanıltabiliyor yani şart degil hamile kadında akıntı olması. Ama umarım hamilesinizdir
Kıyamam ya inşallah vardırYaaa keske umutlanmak istemiyorum
Yumurtlama donemim 4 du 1 2 3 4 6 degerlendrdim uzerinden toplasan ama 1 hafta gecti daha cikmazkiCnm yınede yapsaydın test zaten çıkar yani adetin üzerinede kalmış olabilir sin
Ins kuzummmKıyamam ya inşallah vardır
Beyaz yogun krem gibi mi bende de oluyodu o adet oluyodum sonra insAllah hamilesindir ama fazla ümitlenme herkesin ayni olmuyorAdetime 8 gun var bu 2 ayi iyi değerlendirdim. Ama hergun beyaz krem gibi akıntım geliyor sebebi nedir sizce mantar enfeksiyonumu. Yoksa gebelik belirtisimi. Arada gelirdi ama suan bu ay hep geliyor.
Oluyodu ama son 15 gundr nerdeyse sık oluyir izellkle yumurtlamsdan belkiBen hamileyim, bendede oluyor krem gibi akıntı.
Cnm ilk oglum da öyle oldum adetime daha birhafta vardı test yaptım çıktıYumurtlama donemim 4 du 1 2 3 4 6 degerlendrdim uzerinden toplasan ama 1 hafta gecti daha cikmazki
Aynen ole oluyor cnmBeyaz yogun krem gibi mi bende de oluyodu o adet oluyodum sonra insAllah hamilesindir ama fazla ümitlenme herkesin ayni olmuyor
Ins kizlar aminnn cok saolunCnm ilk oglum da öyle oldum adetime daha birhafta vardı test yaptım çıktı
İnşallah vardır kuzum
Canım öncelikle Rabbım nasip eder inşallahAdetime 8 gun var bu 2 ayi iyi değerlendirdim. Ama hergun beyaz krem gibi akıntım geliyor sebebi nedir sizce mantar enfeksiyonumu. Yoksa gebelik belirtisimi. Arada gelirdi ama suan bu ay hep geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?